Mainos: Sieltä, missä tunnet elä­vä­si. Tutustu Koil­lis­sa­no­mat Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Lapin aluevaltuusto
Mihin lähipalvelualueeseen Posio päätyy Lapin hyvinvointialueelle valmisteilla olevassa aluejaossa? Kartalle alueista voi tehdä vasta arvailuja – "En ole keksinyt, mikä olisi parempi malli"

Mihin lä­hi­pal­ve­lu­aluee­seen Posio päätyy Lapin hy­vin­voin­ti­alueel­le val­mis­teil­la ole­vas­sa alue­jaos­sa? Kar­tal­le alueis­ta voi tehdä vasta ar­vai­lu­ja – "En ole kek­si­nyt, mikä olisi parempi malli"

19.05.2022 11:00
Tilaajille
Lapin hyvinvointialueen johtajaksi valittiin Jari Jokela – voitti Markus Lohen kahdella äänellä

Lapin hy­vin­voin­ti­alueen joh­ta­jak­si va­lit­tiin Jari Jokela – voitti Markus Lohen kah­del­la äänellä

02.05.2022 13:54
Tilaajille
Puolueet valitsivat aluevaltuuston ryhmiin puheenjohtajat: kansanedustajat Lohi ja Autto vetämään keskustaa ja kokoomusta, Mällinen johtaa sdp:n ryhmää

Puo­lueet va­lit­si­vat alue­val­tuus­ton ryhmiin pu­heen­joh­ta­jat: kan­san­edus­ta­jat Lohi ja Autto ve­tä­mään kes­kus­taa ja ko­koo­mus­ta, Mäl­li­nen johtaa sdp:n ryhmää

04.02.2022 19:03
Tilaajille
Keskustan äänien hajautuminen jätti Posion ilman paikkaa Lapin aluevaltuustoon – tehtiinkö virhe, kun asetettiin liian monta hyvää ehdokasta?

Kes­kus­tan äänien ha­jau­tu­mi­nen jätti Posion ilman paikkaa Lapin alue­val­tuus­toon – teh­tiin­kö virhe, kun ase­tet­tiin liian monta hyvää eh­do­kas­ta?

25.01.2022 08:12 1
Tilaajille