Koil­lis­sa­no­mat Live: Rukan maail­man­cup­vii­kon­lo­pun sekaan jää­kiek­koa – katso suo­ra­na, kun Pal­lo-Kar­hut kohtaa yli­vies­ka­lai­sen Populan

Minne mennä
Kuukausi
Nyt on tähtiäkin liikkeellä – katso tästä Koillismaan menot viikon aikana

Nyt on täh­tiä­kin liik­keel­lä – katso tästä Koil­lis­maan menot viikon aikana

25.11.2021 04:00
Tilaajille
Kerää koko sarja: kierrä Koillismaan kolme joulunavausta viikonlopussa – katso myös muut viikon menot

Kerää koko sarja: kierrä Koil­lis­maan kolme jou­lun­avaus­ta vii­kon­lo­pus­sa – katso myös muut viikon menot

21.11.2021 10:30 3
Tilaajille
Miltä kuulostaa ääneenluku Iltahämärissä tai Kuusamon mieslaulajien 70-vuotis- ja jäähyväiskonsertti? Nappaa tästä menovinkit viikonlopun ja alkuviikon menoihin!

Miltä kuu­los­taa ää­neen­lu­ku Il­ta­hä­mä­ris­sä tai Kuu­sa­mon mies­lau­la­jien 70-vuo­tis- ja jää­hy­väis­kon­sert­ti? Nappaa tästä me­no­vin­kit vii­kon­lo­pun ja al­ku­vii­kon me­noi­hin!

11.11.2021 14:00
Tilaajille
Tunnetko? Tarvitsetko? Nyt olisi tarjolla etäluentoa aiheesta – Lisäksi vipattavalle menojalalle löytyy lääkettä niin Kuusamon historiasta, jääkiekkopeleistä kuin Stigin keikasta: katso tästä menovinkit!

Tun­net­ko? Tar­vit­set­ko? Nyt olisi tar­jol­la etä­luen­toa ai­hees­ta – Lisäksi vi­pat­ta­val­le me­no­ja­lal­le löytyy lää­ket­tä niin Kuu­sa­mon his­to­rias­ta, jää­kiek­ko­pe­leis­tä kuin Stigin kei­kas­ta: katso tästä me­no­vin­kit!

04.11.2021 15:50
Tilaajille
Vanhemmat
Nappaa tästä menovinkit viikonloppuun ja loppuviikkoon: Kiinnostaako Viis kirjaa, viis laulua, Karhuntassun läksiäiset tai novellikoukku? Tarjolla myös Pöytälaatikkorunolijoiden ilta!

Nappaa tästä me­no­vin­kit vii­kon­lop­puun ja lop­pu­viik­koon: Kiin­nos­taa­ko Viis kirjaa, viis laulua, Kar­hun­tas­sun läk­siäi­set tai no­vel­li­kouk­ku? Tar­jol­la myös Pöy­tä­laa­tik­ko­ru­no­li­joi­den ilta!

28.10.2021 04:00
Tilaajille
Poimi tästä viikon menovinkit Koillismaalla – Pakan junnut kohtaavat Kärpät ja Jukka Takalo laulaa suomaan kurjista

Poimi tästä viikon me­no­vin­kit Koil­lis­maal­la – Pakan junnut koh­taa­vat Kärpät ja Jukka Takalo laulaa suomaan kur­jis­ta

22.10.2021 04:00
Tilaajille