Joko luit: Näin it­se­näi­syys­päi­vää juh­li­taan Koil­lis­maal­la

Viikon kysymys: Seu­ra­sit­ko Rukan maail­man­cu­pien kil­pai­lu­ja?

Kuvaajalta: Ruka Nor­di­cis­sa iski tunne, että olen vapaan tyylin kil­pai­lus­sa pe­rin­tei­sen suk­sel­la

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Anja Hil­tu­sen lu­ki­ja­kir­je: Vai sekö tahraa kirkon mai­net­ta, että yhä vielä kes­kus­tel­laan samaa su­ku­puol­ta olevien vih­ki­mys­asias­ta

Koillissanomissa oli pe 25.8. pitkä kirjoitus otsikolla ”Vihkiminen jakaa Koillismaan papit”. Puheena oli nimenomaan samaa sukupuolta olevien henkilöiden vihkiminen.

Artikkelissa yksikään pappi ei viitannut mielipiteessään Raamattuun, ainoastaan kirkon viralliseen kantaan. Tosin kirkon virallinen kanta suhteessa avioliittoon perustuu edelleen Pyhään Raamattuun, jonka mukaan avioliitto on yhden miehen ja yhden naisen välinen liitto.

Se siis käsittääkseni tällä hetkellä on kirkon virallinen selkeä kanta. Piste.

Eräs pappi, joka itse artikkelin mukaan olisi valmis vihkimään samaa sukupuolta olevia, totesi: ”Tällä hetkellä keskustelu vie kaiken hapen kirkossa ja tahraa kirkon mainetta.” Niin tahraa. Olisi jo aika lopettaa kyseisen asian jauhaminen ja tyytyä kirkon viralliseen, selkeään, Pyhän Raamatun opetukseen pohjautuvaan kantaan!

Vai sekö tahraa kirkon mainetta, että yhä vielä keskustellaan samaa sukupuolta olevien vihkimysasiasta eikä vieläkään ole päätetty virallisesti, että vihitään – vastoin Pyhän Raamatun selkeää opetusta.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa