Kuu­sa­mon Pe­rus­suo­ma­lais­ten hal­li­tus: Tero Kokon syr­jäyt­tä­mi­ses­tä päät­tä­nyt kokous oli laiton – "Va­ra­pu­heen­joh­ta­ja ei voi val­tuus­to­ryh­män sään­tö­jen mukaan kutsua ko­kous­ta koolle"

Mainos: Tutustu Koil­lis­sa­no­miin - nyt lehti + digi 2 kk 29 €! Tilaa tästä.

Kolumni
Tilaajille

Ehkä len­to­pal­lo­ki­pi­nä syttyi nuo­res­sa, ehkä ei – Kuu­sa­mon kou­lu­lai­set saivat hienon mah­dol­li­suu­den

Toimittajalta

Nuoret kuusamolaiset koululaiset saivat keskiviikkona koulupäivän lomassa hienon mahdollisuuden päästä seuraamaan paikallista huippu-urheilua. Hieman ennen Pölkky Kuusamon ja Kuortaneen Urheiluopiston välillä käydyn lentopallon Mestaruusliigan ottelun alkua keskiviikkona puoliltapäivin oli näky Kuusamon liikuntakeskuksen katsomossa jopa varsin poikkeuksellinen, jos ajatellaan ihan lähivuosien historiaa. Kaukana eivät nimittäin vielä ole ne ajat, jolloin lentopallokatsomoon ei päässyt koronatilanteen vuoksi voimassa olleiden rajoitusten vuoksi yleisöä lainkaan. Näin oli tilanne vielä viime keväänä Pölkky Kuusamon pelatessa Mestaruusliigan finaaleja.

Onneksi tälle kaudelle tilanne on kääntynyt siinä suhteessa parempaan suuntaan ja katsomoihin voidaan ottaa yleisöä. Viime tipassa katsomoon ennättäneet lentopallon seuraajat saattoivat ehkä hiukan joutua etsiskelemään istumapaikkaa. Noin 400 koululaisen lisäksi poikkeuksellisena ajankohtana pelattua ottelua oli seuraamassa jonkin verran myös laajempaa elämänkokemusta omaavia kuusamolaisia lentopallon ystäviä.