Juuri nyt: Epikset on tulossa myös ensi kesänä – ehtona li­pun­myyn­ti­kam­pan­jan on­nis­tu­mi­nen jouk­ko­ra­hoi­tus­pal­ve­lus­sa

Minne mennä: Free­sty­le­hiih­toa Ru­kal­la, jou­lu­lau­lu­ja ja -myy­jäi­siä – katso tästä Koil­lis­maan menot

Päätoimittajalta: Muis­te­taan näin lä­hes­ty­vän joulun alla, että ku­lut­ta­mis­ta tär­keäm­pää on vä­lit­tä­mi­nen

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Finnair yl­lät­ti: lennot Kuu­sa­moon al­ka­vat­kin jo ensi vii­kol­la kol­mel­la viik­ko­vuo­rol­la – "Meillä on valmius lisätä lentoja no­peas­ti"

Kuusamon jo vilkkaaseen matkailukesään saadaan loppua kohden lisää vauhtia, kun Finnairin lennot palaavat Koillismaalle

Ensimmäiset lentomatkustajat Helsingistä Kuusamoon voivat varata lippunsa aamulennolle ensi viikon perjantaille. Koillismaalta Etelä-Suomeen pääsee samana päivänä puolilta päivin lähtevällä lennolla.

Lennot lähtevät Helsingistä keskiviikkoisin ja perjantaisin aamulla puoli kymmenen ja sunnuntaisin illalla puoli kahdeksan.

Aiemmin tiedossa oli, että lennot Kuusamoon palaisivat syyskuun alussa.

Viestintäkonsultti Laura Varja Finnairilta kertoo, että liikenneohjelmaa päivitetään viikoittain sekä kysynnän perusteella että viranomaisten määräyksissä tapahtuvien muutosten ja koronatilanteen kehittymisen mukaisesti.

– Kaikkien kohteidemme, mukaan lukien Kuusamon, kohdalla teemme kokonaisarvion niin kannattavuuden kuin matkustusrajoitteiden perusteella. Meillä on valmius lisätä lentoja nopeasti, kun matkustusrajoituksia poistetaan ja kysyntä elpyy, Varja kertoo.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.