Viikonvaihde: Ko­rouo­man pio­nee­rin mat­kas­sa Rus­keal­la vir­ral­la

Menot: Nappaa tästä vinkit Koil­lis­maan me­noi­hin

Toimittajalta: Oman alan va­lit­se­mi­nen voi olla ta­sa­pai­not­te­lua in­to­hi­mon ja käy­tän­nön vä­lil­lä.

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Golf­mes­ta­ruu­det jaossa – Kuusamo Golfin se­nio­rei­den mes­ta­ruus­ki­sois­sa kil­pail­tiin ensi kertaa myös 80-vuo­tiai­den sarja

Viime sunnuntaina alkoi muutaman viikon putki, jossa ensin ratkaistiin Kuusamo Golfin senioreiden mestaruudet. Tuleva viikonvaihde on varattu seuran yleisille mestaruuksille sekä naisten että miesten sarjoissa. Elokuun viimeisessä viikonvaihteessa ehditään vielä ratkaista reikäpelimestaruudet.

Seniorimestaruudet ratkaistiin kolmessa miesten sarjassa (60-, 70- ja 80-vuotiaat). Naisten sarjoihin ja miesten M50 -sarjaan ei ollut ilmoittautunut yhtään kilpailijaa, mikä ainakin osittain johtui eräistä valitettavista yhteensattumista.

Sääennusteet ennakoivat ukkosta, mutta onneksi pahin myräkkä sateineen alkoi vasta puolisen tuntia viimeisten pelaajien lopetettua urakkansa. Itse kilpailu saatiin käydä hyvissä olosuhteissa.

Mestareiksi pelasivat nuorimmasta sarjasta alkaen Tauno Tahkola, Matti Etelämäki ja Kalevi Inget.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi