Mainos: Vielä ehdit hyö­dyn­tää ke­sä­tar­jouk­sem­me, tilaa Koil­lis­sa­no­mat tästä!

Tilaajille

"Hyvää, kau­nis­ta ja ennen kaikkea pai­kal­lis­ta" – Ra­vin­to­la Ta­lon­pöy­tä muuttaa syys­kuus­sa Hotkun ti­loi­hin ja avaa À la carte -ra­vin­to­lan: mukana aut­ta­mas­sa TV:stä tuttu Aleksi Herlevi

Koillismaalaisuus näkyy ja maistuu uuden ravintolan ruoissa. Hyvä viini täydentää aterian.

À la carte -ravintolan avaaminen Kuusamon keskustaan ei ole ihan yksinkertainen juttu. Pelkästään ruokalistan suunnittelu vaatii luovuutta, hyvää mielikuvitusta ja saumatonta tiimiyötä.

– Lähdimme siitä, että ruoka pitää olla hyvää, kaunista ja ennen kaikkea paikallista, kertoo toimitusjohtaja Mika Määttä Ravintola Talonpöydästä.