Matkailu: Düs­sel­dor­fis­ta Kuu­sa­moon suo­ril­la len­noil­la – "Uuden len­to­yh­tey­den avaa­mi­nen on tärkeä vastaus kas­va­nee­seen ky­syn­tään"

Joko luit: Maa­kaa­pe­li­ver­kon ra­ken­nus­työt tauolle Po­siol­la ka­la­sääk­sen pe­sin­nän vuoksi

Toimittajalta: Kuu­sen­ker­käl­lä maus­tet­tua vettä pul­loi­hin – Voisiko maail­man ve­si­pu­la olla mah­dol­li­suus Koil­lis­maal­le?

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

"Hyvää, kau­nis­ta ja ennen kaikkea pai­kal­lis­ta" – Ra­vin­to­la Ta­lon­pöy­tä muuttaa syys­kuus­sa Hotkun ti­loi­hin ja avaa À la carte -ra­vin­to­lan: mukana aut­ta­mas­sa TV:stä tuttu Aleksi Herlevi

Koillismaalaisuus näkyy ja maistuu uuden ravintolan ruoissa. Hyvä viini täydentää aterian.

À la carte -ravintolan avaaminen Kuusamon keskustaan ei ole ihan yksinkertainen juttu. Pelkästään ruokalistan suunnittelu vaatii luovuutta, hyvää mielikuvitusta ja saumatonta tiimiyötä.

– Lähdimme siitä, että ruoka pitää olla hyvää, kaunista ja ennen kaikkea paikallista, kertoo toimitusjohtaja Mika Määttä Ravintola Talonpöydästä.

Paikallinen poro, kala ja juusto halutaan nostaa uudelle tasolle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.