"Me olemme Lappi-illallisen edelläkävijöitä" – Hotelli Roayl Rukassa on tarjoiltu Lappi-illallista jo 20 vuoden ajan: Mikä on suosion salaisuus?
Riipiset avaavat uuden ravintolan Pyhätunturille – "Ravintolasta on tarkoitus tehdä lämminhenkinen kohtaamispaikka Pyhän kävijöille herkullisen ruoan äärellä"
Ravintola Tapio lopetti Posiolla toimintansa Naali Lodgessa – Yrityksen toimitusjohtaja: "En halua kommentoida millään tavalla syitä, miksi lopetimme, jatkokuvioista ei vielä ole tehty päätöstä"
Qupla sulki ovensa lopullisesti – yrittäjä Laura Paloniemi avoimena: ”Suurin virhe oli se, että en suostunut luovuttamaan aikaisemmin”
Riipiset avaavat italialaishenkisen ravintolan Rukalle – toimitusjohtaja katsoo yhtä kautta pidemmälle: "Meidän investointipäätöstä ei ole tehty sillä ajatuksella, mitä viime talvena on tapahtunut”
Minna ja Tomas tuovat italialaisia makuja Rukalle – ravintola on parin toinen: "Tämä on Urban Owlin italialainen pikkuserkku, se rennompi rinnepöllö"
Kalle laittaa pari miljoonaa Basecampiin ja Hautajärven luontokeskukseen: “Laitan tähän nyt kaikki paukut” – Lue jutusta, miten Koskinen aikoo uudistaa paikkoja
Itä-Rukan iloksi kohonnut uusi perheyritys Ruka Trek ja Hard Trek Café tuo ravintolan, vuokraamon ja ohjelmapalvelut saman katon alle – "Tultiin tavallaan tyhjään aukkoon"
Tämä on katugrilli kumipyörillä – Susanna perusti El Poron saksalaisen ravintola-auton rungolle: "Saatamme käydä lähialueella esimerkiksi tapahtumissa"
Lähes 200 ravintola-alan toimijaa Oulusta ja Pohjois-Pohjanmaalta allekirjoitti hätähuudon päättäjille – "Jaksaminen on nyt lopussa"