Viikon kysymys: Seurasitko Rukan maailmancupien kilpailuja?
Kuvaajalta: Ruka Nordicissa iski tunne, että olen vapaan tyylin kilpailussa perinteisen suksella
Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä
Ravintolat
Urheilijoiden ruokailuja järjestettiin aamuyöllä uusiksi ja gondolihissi pyöri jo aamupäivällä – Ravintola Piste pysyy useamman päivän kiinni
Kuusamon vuoden nuoret yrittäjät kasvattivat bisneksen parissa vuodessa nelinkertaiseksi – "Kova halu on oppia lisää ja päästä tekemään uusia asioita"
Hotelli Posio ei saanutkaan vuokralaisia – Kiinteistön omistaja ei kommentoi, miksi sopimusta ei saatukaan tehtyä vaikka vuokraneuvottelut olivat jo loppusuoralla
Marat tuli Kazakstanista kokiksi Posiolle – "Ruoka ja kulttuuri yhdistää ihmisiä kaikkialla, näistä on helppo puhua, liikut sitten missä päin maailmaa tahansa"
Haluatko tietää, miten kesän maistuvin burgeri syntyy? Näillä keittiöpäällikkö Santeri Karjalaisen vinkeillä sinäkin onnistut valmistamaan maukkaan hampurilaisen
"Me olemme Lappi-illallisen edelläkävijöitä" – Hotelli Roayl Rukassa on tarjoiltu Lappi-illallista jo 20 vuoden ajan: Mikä on suosion salaisuus?
Riipiset avaavat uuden ravintolan Pyhätunturille – "Ravintolasta on tarkoitus tehdä lämminhenkinen kohtaamispaikka Pyhän kävijöille herkullisen ruoan äärellä"
Ravintola Tapio lopetti Posiolla toimintansa Naali Lodgessa – Yrityksen toimitusjohtaja: "En halua kommentoida millään tavalla syitä, miksi lopetimme, jatkokuvioista ei vielä ole tehty päätöstä"
Qupla sulki ovensa lopullisesti – yrittäjä Laura Paloniemi avoimena: ”Suurin virhe oli se, että en suostunut luovuttamaan aikaisemmin”