"Pitää olla rohkea, mutta ei uhkarohkea", uskoo yrittäjä Mika Määttä ja se on kantanut hedelmää – Ravintola Talonpöytä on Kuusamon Vuoden yritys
Korpihillalle kultaa, hopeaa ja pronssia artesaaniruoan kilpailussa – historiallisen menestyksen takana kaksi marmeladia ja yksi etikka
Puolalainen Tomasz repi kokin CV:nsä ja päätti muuttaa elämänsä – nyt hän kokkaa Vasaraperässä nuotiolla ja tarjoaa puolisonsa Theresan kanssa elämyksiä matkailijoille
Aleksi Härkinin keittiössä tateista tehdään jäätelöä ja kinuskia – Kuusamoon muuttanut Aleksi toi huippuravintoloiden opit mukanaan: ”Pyrin aina tarjoamaan asiakkaalle yllätyksiä ja kokemuksia”
Kuusamossa juhlitaan pian villiruokaa, kun uusi tapahtuma valtaa tapahtumatorin – inspiraatiota järjestäjät ovat hakeneet Ahvenanmaalta asti
"Mie sanon, että työ vain meette sinne ja potkitte ne pitkin pittuuttaan kuin rahhaa taivaan tuuliin" – tukkuyritys kaipaa sienikulttuurin laajentamista, sienineuvojan mukaan muutosta tapahtuu
Huono Äiti -yrittäjä Sari Helin meni kihloihin tammikuussa Kuusamossa huippukokki Ilkka Lääverin kanssa – Suunnitteilla mahdollisesti myös huippuruokaa tarjoava paikka Kuusamoon