Kuvagalleria: Ae­rials-hyp­py­jen maail­man­cup ki­sat­tiin Rukalla

Toimittajalta: On­nel­li­suus koostuu useista eri pa­li­kois­ta

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Ruoka
Monica Hepo-ojan vieraskolumni: Pitäisikö vanhainkoteihin palkata englannin opettajia?
Kolumni

Monica He­po-ojan vie­ras­ko­lum­ni: Pi­täi­si­kö van­hain­ko­tei­hin palkata eng­lan­nin opet­ta­jia?

23.11.2023 04:00 5
Tilaajille
"Pitää olla rohkea, mutta ei uhkarohkea", uskoo yrittäjä Mika Määttä ja se on kantanut hedelmää – Ravintola Talonpöytä on Kuusamon Vuoden yritys

"Pitää olla rohkea, mutta ei uh­ka­roh­kea", uskoo yrit­tä­jä Mika Määttä ja se on kan­ta­nut he­del­mää – Ra­vin­to­la Ta­lon­pöy­tä on Kuu­sa­mon Vuoden yritys

18.11.2023 21:00 5
Tilaajille
Maatilat vähenevät, mutta tuotannon määrä säilyy – vuodessa toimintansa lopettaa keskimäärin yli sata tilaa Pohjois-Pohjanmaalla

Maa­ti­lat vä­he­ne­vät, mutta tuo­tan­non määrä säilyy – vuo­des­sa toi­min­tan­sa lo­pet­taa kes­ki­mää­rin yli sata tilaa Poh­jois-Poh­jan­maal­la

01.11.2023 17:00 1
Tilaajille
Korpihillalle kultaa, hopeaa ja pronssia artesaaniruoan kilpailussa – historiallisen menestyksen takana kaksi marmeladia ja yksi etikka

Kor­pi­hil­lal­le kultaa, hopeaa ja prons­sia ar­te­saa­ni­ruoan kil­pai­lus­sa – his­to­rial­li­sen me­nes­tyk­sen takana kaksi mar­me­la­dia ja yksi etikka

23.10.2023 14:29
Tilaajille
Kymmenen munaa vaiko pannacottaa jälkkäriksi?
Kolumni

Kym­me­nen munaa vaiko pan­na­cot­taa jälk­kä­rik­si?

11.10.2023 04:00
Tilaajille
”Useampi asiakas on itkenyt – erityisesti miehet!” Huippuravintola Tapio etsii uutta suuntaa Kuusamossa

”U­seam­pi asiakas on itkenyt – eri­tyi­ses­ti mie­het!” Huip­pu­ra­vin­to­la Tapio etsii uutta suuntaa Kuu­sa­mos­sa

10.10.2023 19:00
Tilaajille
Kyllästyttääkö tavallinen tee tai suodatinkahvi? Nappaa tästä The French Cafén vinkit erikoiskahvien valmistukseen kotona

Kyl­läs­tyt­tää­kö ta­val­li­nen tee tai suo­da­tin­kah­vi? Nappaa tästä The French Cafén vinkit eri­kois­kah­vien val­mis­tuk­seen kotona

08.10.2023 12:00
Tilaajille
Illallista kaikelle kansalle ja lounastakin talvikaudella – Ruka Peakin ravintolatoiminta ulkoistettiin oululaiselle Hugolle

Il­lal­lis­ta kai­kel­le kan­sal­le ja lou­nas­ta­kin tal­vi­kau­del­la – Ruka Peakin ra­vin­to­la­toi­min­ta ul­kois­tet­tiin ou­lu­lai­sel­le Hugolle

03.10.2023 17:00
Tilaajille
Puolalainen Tomasz repi kokin CV:nsä ja päätti muuttaa elämänsä – nyt hän kokkaa Vasaraperässä nuotiolla ja tarjoaa puolisonsa Theresan kanssa elämyksiä matkailijoille

Puo­la­lai­nen Tomasz repi kokin CV:nsä ja päätti muuttaa elä­män­sä – nyt hän kokkaa Va­sa­ra­pe­räs­sä nuo­tiol­la ja tarjoaa puo­li­son­sa The­re­san kanssa elä­myk­siä mat­kai­li­joil­le

28.09.2023 17:00
Tilaajille
Timoa ja Jaanaa vetivät uudet makuelämykset, Johanna maistoi dumplingseja – Kuusamon Villiruokajuhlat täyttivät tapahtumatorin

Timoa ja Jaanaa vetivät uudet ma­kue­lä­myk­set, Johanna maistoi dump­ling­se­ja – Kuu­sa­mon Vil­li­ruo­ka­juh­lat täyt­ti­vät ta­pah­tu­ma­to­rin

16.09.2023 17:36 3
Tilaajille
Kuusamolainen Maalaispysäkki Arola mukana Lähiruokapäivillä – yksi kuudesta maakunnan kohteesta

Kuu­sa­mo­lai­nen Maa­lais­py­säk­ki Arola mukana Lä­hi­ruo­ka­päi­vil­lä – yksi kuu­des­ta maa­kun­nan koh­tees­ta

04.09.2023 14:27
Tilaajille
Näin valmistat tuorepastaa Vespinon tapaan

Näin val­mis­tat tuo­re­pas­taa Ves­pi­non tapaan

26.08.2023 12:00
Tilaajille
"Pitkää pinnaa ja paljon punaviiniä" – Näillä vinkeillä syntyvät syksyn lohdullisimmat pastat

"Pitkää pinnaa ja paljon pu­na­vii­niä" – Näillä vin­keil­lä syn­ty­vät syksyn loh­dul­li­sim­mat pastat

26.08.2023 12:00 1
Tilaajille
Syksyssä on puolensa ja puolensa – on hyvä olla harrastuksia, mutta liian täyteen kalenteria ei kannata änkeä
Kolumni

Syk­sys­sä on puo­len­sa ja puo­len­sa – on hyvä olla har­ras­tuk­sia, mutta liian täyteen ka­len­te­ria ei kannata änkeä

21.08.2023 04:00
Tilaajille
Aleksi Härkinin keittiössä tateista tehdään jäätelöä ja kinuskia – Kuusamoon muuttanut Aleksi toi huippuravintoloiden opit mukanaan: ”Pyrin aina tarjoamaan asiakkaalle yllätyksiä ja kokemuksia”

Aleksi Här­ki­nin keit­tiös­sä ta­teis­ta tehdään jää­te­löä ja ki­nus­kia – Kuu­sa­moon muut­ta­nut Aleksi toi huip­pu­ra­vin­to­loi­den opit mu­ka­naan: ”Pyrin aina tar­joa­maan asiak­kaal­le yl­lä­tyk­siä ja ko­ke­muk­sia”

17.08.2023 08:11
Tilaajille
Kuusamossa juhlitaan pian villiruokaa, kun uusi tapahtuma valtaa tapahtumatorin – inspiraatiota järjestäjät ovat hakeneet Ahvenanmaalta asti

Kuu­sa­mos­sa juh­li­taan pian vil­li­ruo­kaa, kun uusi ta­pah­tu­ma valtaa ta­pah­tu­ma­to­rin – ins­pi­raa­tio­ta jär­jes­tä­jät ovat ha­ke­neet Ah­ve­nan­maal­ta asti

16.08.2023 11:00
Tilaajille
Kuusamon Juusto aloittaa muutosneuvottelut

Kuu­sa­mon Juusto aloit­taa muu­tos­neu­vot­te­lut

11.08.2023 10:22
Tilaajille
"Mie sanon, että työ vain meette sinne ja potkitte ne pitkin pittuuttaan kuin rahhaa taivaan tuuliin" – tukkuyritys kaipaa sienikulttuurin laajentamista, sienineuvojan mukaan muutosta tapahtuu

"Mie sanon, että työ vain meette sinne ja pot­kit­te ne pitkin pit­tuut­taan kuin rahhaa taivaan tuu­liin" – tuk­ku­yri­tys kaipaa sie­ni­kult­tuu­rin laa­jen­ta­mis­ta, sie­ni­neu­vo­jan mukaan muu­tos­ta ta­pah­tuu

06.08.2023 04:00
Tilaajille
Huono Äiti -yrittäjä Sari Helin meni kihloihin tammikuussa Kuusamossa huippukokki Ilkka Lääverin kanssa – Suunnitteilla mahdollisesti myös huippuruokaa tarjoava paikka Kuusamoon

Huono Äiti -y­rit­tä­jä Sari Helin meni kih­loi­hin tam­mi­kuus­sa Kuu­sa­mos­sa huip­pu­kok­ki Ilkka Lää­ve­rin kanssa – Suun­nit­teil­la mah­dol­li­ses­ti myös huip­pu­ruo­kaa tar­joa­va paikka Kuu­sa­moon

01.08.2023 17:00 1
Tilaajille