Seppo Salmisen kolumni: Tavallisten kuluttajien pitäisi olla valmiita maksamaan vielä nykyistäkin enemmän, että tuottaja saisi jotain muutakin kuin epävarmoja tukia elinkeinonsa jatkamiseen – Olemmeko me?
Suomalainen kulutti viime vuonna keskimäärin 79 kiloa lihaa ja 62 kiloa hedelmiä – Luke julkaisi vuoden 2021 ravintotaseen ennakkotiedot
Teemu Packalén hyppäsi kuusamolaisen maitoauton matkaan ja yllättyi kohtaamistaan ihmisistä: "Leppoisia, juttelevia ja hymyileviä"
Pihla, Annu ja Kaisa tutustuivat Kuusamon menestyksekkääseen hävikkiruokajakeluun ja pitivät kokemastaan: "Onhan se hienoa, että nämä tulevat hyötykäyttöön"
Omaiset huolissaan Kuusamossa: vanhukset jäävät kesän ajaksi ilman päivällistä – Ei haittaa, syön repusta poroa tai muikkuja, sanoo toimintakeskus Porkkapirtin asiakas Urho Kivelä
"Meillä varmaan olisi kylässä innokkaita asiakkaita" – Koillismaalle perustetaan REKO-lähiruokarinki, ensimmäinen myyntipäivä on määrä pitää 23. kesäkuuta
Luke: Ruoan hintaan kohdistuu tänä vuonna poikkeuksellisen kovaa nousupainetta – kustannusten nousu koettelee erityisesti kotieläintiloja
Kun Viivi Kojo muutti Kallioluoman vanhalle koululle perheineen ja ystävineen, lyötiin Kuusamon ABC:llä vetoa siitä, kauanko yhteisö tulee paikalla asumaan – siitä on pian viisi vuotta, eikä Kojolla ole kiirettä pois
Koillismaalla vähiten poliitikkoja S-ryhmän edustajistossa – Liian vahvassa asemassa on rakenteellisen korruption riski, sanoo Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen