Juuri nyt: Posion käyt­töön ottama va­lio­kun­ta­mal­li li­sän­nyt avoi­muut­ta ja yh­teis­työ­tä – Kun­nan­joh­ta­ja: "Pää­tök­siin si­tou­du­taan po­ru­kal­la, tämä on de­mo­kra­tiaa par­haim­mil­laan"

Joko luit: Kun Antero Ve­te­läi­sen, 91, penkki va­ras­tet­tiin, ei mies jäänyt pyö­rit­te­le­mään peu­ka­loi­taan har­mis­tuk­sis­saan – hän teki tilalle kaksi uutta

Päätoimittajalta: Oma­pe­räi­syy­den ko­ros­ta­mi­nen on pienten kylien elin­eh­to – kyl­lä­hän sinäkin tiedät Puo­lan­gan pes­si­mis­min tai Sii­ka­lat­van sie­me­net?

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Hy­vin­voin­ti­alue Pohde su­pis­taa pal­ve­lu­ja hei­nä­kuus­sa – ran­ni­kol­la suun ter­vey­den­huol­toa kes­ki­te­tään muun muassa Raaheen

Hyvinvointialue Pohde suunnittelee terveyspalveluissa heinäkuuksi ajoittuvia kesäsulkuja. Kiire- ja akuuttivastaanottoja keskitetään ja kiireetöntä vastaanottotoimintaa supistetaan eri puolilla hyvinvointialuetta.

Oulussa perusterveydenhuollon akuutti- ja kiirevastaanotot aiotaan keskittää Kontinkankaan ja Tuiran sote-keskuksiin ja suun terveydenhoito Dentopolikseen.

Supistettu toimintajakso ajoittuu neljän viikon ajalle 3.–30. heinäkuuta. Myös kiireetöntä vastaanottotoimintaa supistetaan tänä aikana.

Pohteen johtajaylihoitaja Merja Meriläisen mukaan muiden sote-keskusten osalta tarkennetut tiedot kesäajan toiminnoista kerrotaan asukkaille ennen kesää.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.