-

Jää­kii­pei­li­jän mat­kas­sa

Jääkiipeilijät ovat tuttu näky Korouoman kulkijoille, mutta harva on päässyt seuraamaan heitä lähempää.

Jääkiipeilijät ovat tuttu näky Korouoman kulkijoille, mutta harva on päässyt seuraamaan heitä lähempää.

Tilaajille
Tilaajille
Posio

Jääkiipeilijät ovat tuttu näky Korouoman kulkijoille. Rotkolaakson mahtavia jääputouksia nousevien kiipeilijöiden touhu vaikuttaa uhkarohkealta ja vaikealta eikä tavallinen kulkija pääse heitä aivan läheltä heitä seuraamaan.

Eräänä maaliskuisena viikonloppuna pääsimme kiipeilyopetusta tarjoavan Vuoristoretket Oy:n järjestämän kurssiryhmän matkaan.Kokoontuminen ja varusteiden läpikäynti
Hämärä ei ole vielä täysin kaikonnut, kun Vuoristoretkien Samuli Pekkanen, kokenut ja arvostettu rovaniemeläinen kiipeilyopettaja, kokoaa Korouoman parkkipaikalla ympärilleen tämän kertaiset oppilaansa esitelläkseen päivän ohjelman, kohteen ja tarvittavat välineet.

Hämärä ei ole vielä täysin kaikonnut, kun Vuoristoretkien Samuli Pekkanen, kokenut ja arvostettu rovaniemeläinen kiipeilyopettaja, kokoaa Korouoman parkkipaikalla ympärilleen tämänkertaiset oppilaansa esitelläkseen päivän ohjelman, kohteen ja tarvittavat välineet.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi