Kokeilu: Tekoäly uutisoi Koil­lis­sa­no­mien jutut tällä vii­kol­la

TOIMITTAJALTA: Len­to­pal­lo­ke­vään rat­kai­su­het­ket lä­hes­ty­vät – Pölkky Kuu­sa­mon vä­him­mäis­ta­voit­tee­na run­ko­sar­jas­sa pitää olla kol­man­nen sijan säi­lyt­tä­mi­nen

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Jampe Leh­to­sen muis­to­sti­pen­di ensi kertaa tyt­tö­pe­laa­jal­le – kan­nus­tus­pal­kin­non saanut tai­val­kos­ke­lai­nen Niina Ro­ko­lam­pi odottaa nyt tuleeko hänestä seu­ran­sa en­sim­mäi­nen maa­jouk­kue­pe­laa­ja

Neljännen kerran jaettu Jarmo Lehtosen muistostipendi on luovutettu Niina Rokolammelle, pian 16 vuotta täyttävälle koripallolupaukselle. Rokolampi on ensimmäinen 500 euron kannustuspalkinnon saanut tyttö.

Ensimmäinen kerta oli myös se, että stipendi meni muualle kuin perinteisiin koriskeskuksiin. Rokolammen seura on Taivalkosken Kuohu.

177-senttinen Rokolampi viettää parhaillaan jännittäviä aikoja. Lähipäivinä selviää, tuleeko hänestä kasvattajaseuransa ensimmäinen maajoukkuepelaaja.

Jos valinta U16-ikäluokan joukkueeseen tulee, Rokolampi saa loppukesän aikana pukea Suomi-paidan päälleen muun muassa nuorten olympiafestivaaleilla Slovakiassa ja EM-kisoissa Portugalissa.

Kuusivuotiaana koripallon aloittanut Rokolampi on myös lahjakas hiihtäjä.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.