Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Joukkue Eu­roo­pan nuorten olym­pia­fes­ti­vaa­leil­le nimetty – Koil­lis­maal­ta hyvä edustus

Euroopan Nuorten Olympiafestivaalien (EYOF) talvikisat järjestetään 20.-25. maaliskuuta Kainuun ja Lahden maisemissa. Tulevat kisat ovat Suomen historian neljännet viiden renkaan eli olympialipun alla kisattavat arvokilpailut.

Suomen olympiakomitea julkaisi torstaina kisajoukkueen. Myös Koillismaa on kisoissa hyvin edustettuna. Mukana ovat esimerkiksi Ruka Slalomin alppihiihtäjä Veera Alaniska,Pallo-Karhujen kasvatti, Oulun Kärpissä nykyisin pelaava jääkiekkomaalivahti Ronja Pätsi, Kuusamon Erä-Veikkojen mäkihyppääjä Vilho Palosaari, Iso-Syöte AM-teamia edustava lumilautailija Roni Aalto ja yhdistetyssä ja joukkuemäessä kisaava Taivalkosken Kuohun Annamaija Oinas.

Alaniskan ja Aallon lisäksi alppihiihto- ja lumilautailujoukkueissa on useita muitakin Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian nuoria.

Ruka Slalomin alppihiihtäjä Veera Alaniska nimettiin Suomen joukkueeseen Euroopan nuorten olympiafestivaaleille.
Ruka Slalomin alppihiihtäjä Veera Alaniska nimettiin Suomen joukkueeseen Euroopan nuorten olympiafestivaaleille.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi