TOIMITTAJALTA: Len­to­pal­lo­ke­vään rat­kai­su­het­ket lä­hes­ty­vät – Pölkky Kuu­sa­mon vä­him­mäis­ta­voit­tee­na run­ko­sar­jas­sa pitää olla kol­man­nen sijan säi­lyt­tä­mi­nen

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Jukka Leino Levi Snow Sport Aca­de­myn huip­pu-ur­hei­lu­lin­jan val­men­ta­jak­si

Levi Snow Sport Academyn valmennustiimiin liittyy 1. elokuuta alkaen yksi Suomen menestyneimmistä alppihiihtäjistä, Jukka Leino.

– Levi Snow Sport Academyn periaatteena on tehdä kaikki niin hyvin kuin se on mahdollista tehdä. Haluamme tarjota opiskelijoillemme parhaan mahdollisen ympäristön ja ammattitaidon urheilun ja opiskelun yhdistämiseen. Kuluvalle kaudelle saimme uudeksi valmentajaksi Suomen miesten maajoukkueen päävalmentajanakin toimineen Petri Tuomikosken. Nyt huippu-urheilulinjalle Petrin kollegaksi on haettu uutta valmentajaa Minttu Sinkkosen jättäessä tehtävänsä tämän kauden jälkeen. Valmentajavalinta on nyt tehty ja tehtävän ottaa vastaan Jukka Leino, kertoo Levi Snow Sport Academyn päävalmentaja Jukka Markkanen.

Leino on toiminut muun muassa kuusi vuotta Suomen maajoukkueen valmentajana, eli Levi Snow Sport Academyn urheilijoita luotsaavat jatkossa osaajat Suomen terävimmästä kärjestä.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.