Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

"Kai siellä ainakin kah­vi­tel­laan, ja on se Petteri Orpo siellä" – ­kuu­sa­mo­lai­nen Aino, 10, lähtee Hel­sin­kiin lasten omiin "Linnan juh­liin" Elielin kanssa: lue jutusta mil­lai­set odo­tuk­set kak­si­kol­la on päivän suhteen

Pääministeri Petteri Orpon isännöimään valtakunnalliseen lasten itsenäisyyspäivän juhlaan Helsingissä Valtioneuvoston linnassa osallistuu 532 lasta 264 Suomen kunnasta.

Nilonkankaan koulun neljäsluokkalaisilla Aino Teittisellä, 10 ja Eliel Mätäsaholla,10 on maanantaina 4. joulukuuta hyvin erikoinen ja jännittävä päivä: he osallistuvat 530 muun ikätoverinsa tavoin pääministeri Petteri Orpon isännöimälle valtakunnalliseen lasten itsenäisyyspäivän juhlaan Helsingissä Valtioneuvoston linnassa.

Valtioneuvoston linnaan on kutsuttu Suomen jokaisesta kunnasta kaksi vuonna 2013 syntynyttä lasta. Viime viikolla saadun tiedon mukaan mukaan olisi tulossa 532 lasta 264 kunnasta. Kuusamon lisäksi paikalla myös ainakin Taivalkoskelta on lähdössä kaksi lasta.

Kuusamolainen Aino Teittinen on yksi yli viidestäsadasta Suomen koululaisesta, jotka osallistuvat Helsingissä pidettävään valtakunnalliseen lasten itsenäisyyspäivän juhlaan.
Kuusamolainen Aino Teittinen on yksi yli viidestäsadasta Suomen koululaisesta, jotka osallistuvat Helsingissä pidettävään valtakunnalliseen lasten itsenäisyyspäivän juhlaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi