Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Mainos: Koillissanomien joulutarjous: Koillissanomat Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Kaksi eri syn­ty­mä­päi­vää – 95 vuotta täyt­tä­vä Mai­ja-Lii­sa Ai­ris­nie­mi saa on­nit­te­lu­ja myös hei­nä­kuus­sa

Työuransa opettajana Kuusamossa ja sen naapurikunnissa tehnyt Maija-Liisa Airisniemi (o.s. Seppänen) palasi kaksi vuotta sitten Helsingistä Kuusamoon. Synttäreitään torstaina viettävä pirteä ikäihminen saa edelleenkin onnitteluja myös 14. heinäkuuta. Syynä on kirkonkirjoihin jääneet kaksi eri syntymäpäivää.

– Olen minä kahvit tarjonnut myös heinäkuussa. Viime kesänä pappi tuli onnittelemaan, jouduin näyttämään Iisalmen kirkkoherranvirastosta saamaani virkatodistusta, jossa on ote Iisalmen evankelisluterilaisen kaupunkiseurakunnan kastekirjasta, jossa on oikea päivämäärä eli syntymäpäiväni on 14.4. 1927, Airisniemi naurahtaa.

– Ja Kuusamossa olen syntynyt.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.