Päätoimittajalta: Oma­pe­räi­syy­den ko­ros­ta­mi­nen on pienten kylien elin­eh­to – kyl­lä­hän sinäkin tiedät Puo­lan­gan pes­si­mis­min tai Sii­ka­lat­van sie­me­net?

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Kau­pun­gin­hal­li­tus va­lit­taa KHO:lle si­vis­tys­toi­men­joh­ta­jan va­lin­nan ku­moa­mi­ses­ta – seu­raa­vas­sa pää­tök­ses­sä voi mennä parikin vuotta

Kuusamon kaupunginhallitus päätti maanantain kokouksessaan yksimielisesti valittaa korkeimmalle hallinto-oikeudelle sivistystoimenjohtajan valinnan kumoamisesta.

– Koska kaupunginhallitus katsoo menetelleensä asiassa lain edellyttämällä tavalla ja koska asiassa on kyse hyvin merkityksellisestä asiasta myös muiden myöhempien virkavaalien kannalta, asiassa pyritään saamaan ylemmän tuomioistuimen kannanotto jättämällä KHO:lle valituslupahakemus ja valitus, kaupunginjohtaja Jouko Manninen sanoo asian esittelytekstissä.

Lisäksi kaupunginhallitus valtuutti kaupunginjohtajan antamaan valituslupahakemuksen ja valituksen laatimista koskevan asianajotoimeksiannon sekä tekemään tarvittavat toimet valituslupahakemuksen ja valituksen jättämiseksi KHO:lle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.