Juuri nyt: Posion käyt­töön ottama va­lio­kun­ta­mal­li li­sän­nyt avoi­muut­ta ja yh­teis­työ­tä – Kun­nan­joh­ta­ja: "Pää­tök­siin si­tou­du­taan po­ru­kal­la, tämä on de­mo­kra­tiaa par­haim­mil­laan"

Joko luit: Kun Antero Ve­te­läi­sen, 91, penkki va­ras­tet­tiin, ei mies jäänyt pyö­rit­te­le­mään peu­ka­loi­taan har­mis­tuk­sis­saan – hän teki tilalle kaksi uutta

Päätoimittajalta: Oma­pe­räi­syy­den ko­ros­ta­mi­nen on pienten kylien elin­eh­to – kyl­lä­hän sinäkin tiedät Puo­lan­gan pes­si­mis­min tai Sii­ka­lat­van sie­me­net?

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Keik­ka­työ­läi­set kär­si­vät Pohteen tie­to­hal­lin­non ruuh­kas­ta – Kii­reel­le ei heti näy loppua, sillä aluei­den pe­rin­tö­nä tuli noin 1000 eri­lais­ta tie­to­jär­jes­tel­mää

Tietohallintojohtaja Ilkka Haataja odottaa, että nuoret tulevat ja tekevät digipalvelut tavalla, johon emme ole tottuneet.

Hyvinvointialueen tietohallinto työskentelee kovan paineen alla, sillä tietohallintoon ja digitalisaation liittyvät odotukset ovat korkealla.

Pohteen tietohallintojohtaja Ilkka Haatajan mukaan kiire ja paine tuntuvat viivästyksinä ja ruuhkina. Ennakkovarautumisesta huolimatta tekemisen määrä on yllättänyt.

Tietohallinto on tehnyt paljon uutta lyhyessä ajassa ja osa palveluista on jouduttu ottamaan käyttöön keskeneräisenä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.