Joko luit: Hir­vi­kan­ta näyttää kään­ty­neen kasvuun

Viikon visa: Joko ko­kei­lit miten hyvin tunnet Kuu­sa­mon Erä-Vei­kot?

Toimittajalta: Läheltä piti -ti­lan­ne säi­käyt­ti

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Kenestä Kuu­sa­mon vuoden 2023 mök­ki­läi­nen? Eh­do­tuk­sia voi tehdä syys­kuu­hun asti

Kuusamossa etsitään nyt vuoden 2023 mökkiläistä. Ehdotuksia tittelin saajaksi otetaan vastaan 17.9.2023 saakka. Mukaan tarvitaan perustelut siitä, miksi juuri kyseinen henkilö olisi oikea valinta vuoden mökkiläiseksi.

– Etsimme mökkiläistä, joka innovoi, haastaa, osallistuu, keskustelee ja vaikuttaa niin mökkiläisten kuin muidenkin kuusamolaisten yhteisössä, kerrotaan Kuusamon mökkiläistyöryhmän lehdistötiedotteessa.

Ehdotuksen voi jättää esimerkiksi vastaamalla kyselyyn Kuusamon kaupungin verkkosivuilla.

Vuoden mökkiläinen julistetaan marraskuussa virtuaalitapahtumassa.

Tiedotteen mukaan vuoden mökkiläinen on valittu Kuusamossa vuodesta 2015 lähtien lukuun ottamatta kiivainta pandemia-aikaa. Valinnan tekee Kuusamon kaupunginhallituksen nimeämä mökkiläistyöryhmä. Ryhmä nimetään valtuustokausittain ja tällä hetkellä siihen kuuluvat vapaa-ajan asukkaiden edustajina Leena Kankaanranta ja Seppo Tuomi, kaupunginhallituksen edustajana ja työryhmän puheenjohtajana Ulla Parviainen, luottamushenkilöiden edustajana kaupunginvaltuutettu Mikko Ahonen, asiantuntijajäsenenä nuoriso-ohjaaja Lumi Törmä ja työryhmän sihteerinä viestintäkoordinaattori Pia Koramo.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi