Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Koil­lis­sa­no­mien uusi so­vel­lus jul­kais­taan tänään: käypä la­taa­mas­sa ja kerro kom­ment­ti­si!

Uuden sovelluksen kautta voi seurata uutisvirtaa Koillismaalta helposti ja kätevästi.
Uuden sovelluksen kautta voi seurata uutisvirtaa Koillismaalta helposti ja kätevästi.

Koillissanomien uusi uutissovellus on julkaistu juuri. Sovelluksesta löytyy joka päivä päivittyvä uutisvirta ja kolmesti viikossa julkaistavat näköislehdet.

Sovellus on tarjolla sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmille älypuhelimiin ja tableteihin.

Kaksi kolmesta Koillissanomat.fi-sivuston käyttäjästä lukee jo uutisensa älypuhelimen avulla. Tabletin kautta lehteä lukee joka kymmenes käyttäjä. Pöytäkonetta käyttää koillissanomat.fi-sivuston lukemiseen enää harvempi kuin joka neljäs. Luvuissa eivät ole mukana Koillissanomien sovelluksen kautta näköislehteä lukevat tilaajat.

– Tulemme tämän vuoden aikana panostamaan paljon mobiilikehitykseen, koska käyttöä sen kautta on niin paljon. Nyt käytössä on ensimmäinen näkymä ja myöhemmin tulee olemaan paljon uutta, Kaleva Median kehitysyksikön päällikkö Heikki Luoma kertoo.


Uuden sovelluksen etusivu on rakenteeltaan samanlainen kuin koillissanomat.fi -sivusto. Lisäksi sovelluksessa on uusimpien uutisten virta, näköislehdet, videoita, urheilua, oma osastonsa matkailujutuille ja kaupalliselle yhteistyölle. Sovelluksesta löytyy uutuutena myös kattava sääsivusto.

Osiosta toiseen liikutaan sovelluksessa pyyhkäisemällä sivulle.

Sovelluksen käyttäjillä on lisäksi mahdollisuus ottaa käyttöönsä uutisilmoitukset. Toimitus lähettää uutisilmoituksia paikallisista yllättävistä uutistapahtumista ja alueen kiinnostavista jutuista ja tarinoista.

– Uutisilmoitusten avulla saadaan lukijoille hoksautettua, kun jotakin tapahtuu, Luoma kertoo.

Kaikkiin Koillissanomien tilauksiin sisältyy digipalvelu, eli tilaajana voit alkaa käyttää Koillissanomien palveluita sovelluksen kautta ilman lisämaksua.

Voit ladata sovelluksen Play-kaupasta tai App Storesta.

Suurin osa sovelluksessa julkaistavista uutisista ja näköislehdet ovat vain tilaajille tarkoitettuja. Kaikkiin Koillissanomien tilauksiin sisältyy digipalvelu, eli tilaajana voit alkaa käyttää Koillissanomien palveluita sovelluksen kautta ilman lisämaksua.

Tilaajille tarkoitettujen sisältöjen lukemista varten tarvitset Kaleva Media -tunnuksen. Tunnukset ovat samat kuin ne, joiden avulla olet kirjautunut aiempaan näköislehtisovellukseen tai koillissanomat.fi-sivustolle.

Jos sinulla ei vielä ole tiliä, tarvitset sen luomiseen sähköpostiosoitteen ja asiakasnumeron. Löydät asiakasnumeron laskustasi, Muikkukortistasi tai saat sen asiakaspalvelustamme.


Mikäli sinulla on jo ladattuna Koillissanomien näköislehtisovellus, pitää se päivittää. Päivitys onnistuu Play-kaupasta tai App Storesta.

Osassa laitteista on käytössä automaattiset päivitykset. Jos saat uudennäköisen sovelluksen käyttöösi automaattisesti, sinun ei tarvitse tehdä mitään ja voit alkaa lukea paikallisia uutisia.

Päivityksen jälkeen sinun ei tarvitse kirjautua uudestaan sisään.


Löydät ohjeita sovelluksen ja digipalvelun käyttöönottoon koillissanomat.fi/digihaltuun -sivulta.

Digiopastus järjestetään seuraavan kerran maanantaina 16.3. klo 15-16 Kumppanuustalo Nuotalla, Kitkantie 110. Tarjolla on pullakahvit.

Miltä uusi sovellus näyttää? Käy lataamassa ja kerro kommenttisi: jenny.halvari@koillissanomat.fi