Juuri nyt: Posion käyt­töön ottama va­lio­kun­ta­mal­li li­sän­nyt avoi­muut­ta ja yh­teis­työ­tä – Kun­nan­joh­ta­ja: "Pää­tök­siin si­tou­du­taan po­ru­kal­la, tämä on de­mo­kra­tiaa par­haim­mil­laan"

Joko luit: Kun Antero Ve­te­läi­sen, 91, penkki va­ras­tet­tiin, ei mies jäänyt pyö­rit­te­le­mään peu­ka­loi­taan har­mis­tuk­sis­saan – hän teki tilalle kaksi uutta

Päätoimittajalta: Oma­pe­räi­syy­den ko­ros­ta­mi­nen on pienten kylien elin­eh­to – kyl­lä­hän sinäkin tiedät Puo­lan­gan pes­si­mis­min tai Sii­ka­lat­van sie­me­net?

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Ko­ro­na­tes­taus­pis­te Kuu­sa­mon len­to­ken­täl­le – 9Lives avaa pisteen kai­kil­le Poh­jois-Suo­men ken­til­le

9Lives avaa loka-marraskuussa koronatestauspisteet Oulun, Rovaniemen, Kuusamon, Kittilän ja Ivalon lentokentille, kerrotaan yhtiön tiedotteessa.

9Lives on suomalainen ambulanssi- ja koronatestausyhtiö. Tiedotteen mukaan testauspisteet palvelevat tarvittaessa aina huhtikuulle saakka.

– Pääasiallisesti tulemme palvelemaan matkustajia, jotka tarvitsevat testituloksen poistuessaan Suomesta. Toki teemme testejä kaikille matkustajille ja muillekin halukkaille. Testauspisteemme sijaitsevat heti lentokenttien ulkopuolelle, eli prosessi on tehty mahdollisimman helpoksi matkaajille: he voivat tehdä testin ennen siirtymistä kentän sisätiloihin, Peter Söderlund, 9Lives Group Oy:n liiketoimintajohtaja kertoo tiedotteen mukaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.