Kokeilu: Tekoäly uutisoi Koil­lis­sa­no­mien jutut tällä vii­kol­la

TOIMITTAJALTA: Len­to­pal­lo­ke­vään rat­kai­su­het­ket lä­hes­ty­vät – Pölkky Kuu­sa­mon vä­him­mäis­ta­voit­tee­na run­ko­sar­jas­sa pitää olla kol­man­nen sijan säi­lyt­tä­mi­nen

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Kou­lu­kiu­saa­mi­nen ei aina ratkea – poh­jois­poh­jan­maa­lai­set perheet ker­to­vat ti­lan­teis­ta, joissa ovat ko­ke­neet jää­vän­sä yksin vas­tuu­seen kiu­saa­mi­sen lo­pet­ta­mi­ses­ta

Ongelmallisimpia tapauksia koulun näkökulmasta ovat ne, joissa kiusaajaksi epäillyn huoltajat ovat täysin välinpitämättömiä asian suhteen.

Oulu

Kolmas kerta toden sanoi. Pohjoispohjanmaalaisessa perheessä tuli mitta täyteen lasten koulussa kokemasta fyysisestä väkivallasta ja perhe otti lapset viikoksi pois koulusta kolmannen pahoinpitelytapauksen jälkeen.

– Lapset ovat pois koulusta niin kauan, kunnes saamme koululta näyttöä, että koulu tekee jotain tämän lopettamiseksi, lasten isä toteaa.

Perheen alakouluikäiset lapset ovat joutuneet heitä vanhemman oppilaan nipistelyn kohteeksi. Nipistely on ollut niin rajua, että lapset ovat olleet mustelmilla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.