Joko luit: Hir­vi­kan­ta näyttää kään­ty­neen kasvuun

Viikon visa: Joko ko­kei­lit miten hyvin tunnet Kuu­sa­mon Erä-Vei­kot?

Toimittajalta: Läheltä piti -ti­lan­ne säi­käyt­ti

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Kuu­sa­mol­ta tiukka ehto ateria- ja puh­taus­pal­ve­lu­yh­tiöön liit­ty­mi­ses­tä: "Ka­jaa­nin kau­pun­gin oltava yksi pe­rus­ta­jao­sak­kais­ta"

Kuusamon kaupunki on liittymässä ateria- ja puhtauspalveluiden alueelliseen in-house yhtiöön. Kaupunginhallitus esittää valtuustolle, että kaupunki sitoutuu alueellisen ateria- ja puhtauspalveluyhtiön osakkuuteen ehdolla että Kajaanin kaupunki/ KLL on yksi perustajaosakkaista.

Lisäksi hallitus esittää, että  kaupunginjohtajalle delegoidaan oikeus käydä tarkentavia neuvotteluja hyvinvointialueen sekä muiden yhtiön osakkaiksi sitoutuvien organisaatioiden kanssa, sopia tarvittavat yksityiskohdat muun muassa rahana maksettavan yhtiön pääomituksen vuokra- ja palvelusopimusten osalta sekä allekirjoittaa yhtiön perustamis- sekä muut tarvittavat asiakirjat kaupungin puolesta.

Ehdotuksen mukaan kaupungin palveluksessa oleva ateria- ja puhtauspalveluiden henkilöstö siirretään liikkeenluovutuksena yhtiöön yt -muutosneuvotteluissa vahvistettavalla tavalla ja erikseen myöhemmin hyväksyttävien sopimusten perusteella tämän vuode aikana.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi