Joko luit: Hir­vi­kan­ta näyttää kään­ty­neen kasvuun

Viikon visa: Joko ko­kei­lit miten hyvin tunnet Kuu­sa­mon Erä-Vei­kot?

Toimittajalta: Läheltä piti -ti­lan­ne säi­käyt­ti

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Kuu­sa­mon kau­pun­gin ke­sä­työ­ha­ku auki 18.5. – 27.5. – ke­sä­työn­te­ki­jöi­den rek­ry­toin­ti kes­key­tet­tiin ai­kai­sem­min ko­ro­na­ti­lan­teen vuoksi

Kuusamon kaupunki avaa koululaisten kesätyöpaikkahaun maanantaina 18.5. Haku tapahtuu sähköisen lomakkeen kautta 27.5. mennessä.
Kuusamon kaupunki avaa koululaisten kesätyöpaikkahaun maanantaina 18.5. Haku tapahtuu sähköisen lomakkeen kautta 27.5. mennessä.
Kuva: Susanna Sova

Kuusamon kaupunki avaa koululaisten kesätyöpaikkahaun maanantaina 18.5. Haku tapahtuu sähköisen lomakkeen kautta 27.5. mennessä. Kesätyöt toteutetaan olosuhteiden niin salliessa.

Kuusamon kaupungin kesätyöntekijöiden rekrytointi keskeytettiin aikaisemmin koronatilanteen vuoksi. Kaupungin eri toimialoilla on arvioitu tilannetta uudelleen ja kesätyöpaikkoja täytetään mahdollisuuksien mukaan olosuhteet huomioiden. Kesätyöntekijöitä palkataan harkiten vain niihin työtehtäviin, joita on turvallista toteuttaa.

Muutoksia voi tulla myös kesän aikana.

Kuusamon kaupungin kesätyöpaikat ovat tarkoitettu vuonna 2002-2005 syntyneille (15-18 v.) peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, lukiolaisille tai valmentavassa koulutuksessa oleville. Kesätyöt toteutetaan kesä-elokuussa olosuhteiden niin salliessa. Työaika on 2 viikkoa (60 h) ja palkka 360 euroa. Hakuaika on 18.5. -27.5. Haku tapahtuu sähköisellä lomakkeella, joka löytyy osoitteesta: http://dy.fi/vrp.

Naturpoliksen työllisyyspalvelut järjestävät kaksi hakuinfoa, joissa esitellään lyhyesti tarjolla olevia tehtäviä sekä käydään läpi hakulomakkeen täyttäminen. Infoihin pääsee mukaan alla olevien linkkien kautta. Osallistuminen ei vaadi sovelluksen lataamista, mikkiä tai videoyhteyttä. Kysymyksiä voi esittää chatin kautta.

Infot ovat:

Tiistaina 19.5. kello 15: https://bit.ly/2LwuWWN

Keskiviikko 20.5. kello 14: https://bit.ly/35ZpWUa