Yrittäjälinja: Lu­kio­lais­ten mi­ni­yri­tyk­set ki­saa­vat tänään Oulussa

Kesätyöt: Nuoria pal­ka­taan metsää is­tut­ta­maan

Toimittajalta: Nuoriso ei olekaan pilalla

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Kuu­sa­mon lukion ja KAO:n vanhat lait­ta­vat tänään jalalla ko­reas­ti – katso tästä suora lähetys Wan­ho­jen­päi­vien tans­siai­sis­ta klo 17

Kuusamo

Koillissanomat välittää tilaajilleen Kuusamon kaupungin tuottaman verkkolähetyksen lukion Wanhojenpäivien tanssiaisista, jotka järjestetään jo 37 kerran. Kaikkiaan mukana on 62 nuorta Kuusamon lukiolta ja Kainuun ammattiopistolta.

Tanssiaiset ovat liikuntahallilla kahtena näytöksenä perjantaina kello 14 ja 17 alkaen. Näytökset kestävät tunnin verran, ja niihin on yleisöllä vapaa pääsy. Niitä voi seurata myös etänä Youtube-kanavalta. Voit katsoa lähetyksiä jutun lopusta olevista upotuksista.

Tanssinäytöksen teema on Talvipuutarha 2023. Ohjelmassa on Poloneesi, Wienervalssi, Cicapoo, Talvikatrilli, Feuerfest, Terveiset ulapalta, Elain, Humppa ja Radetzky-marssi. Lisäherkkuna on tanssijoiden itsensä suunnittelema ja valmistama Spotify Wrapped, jonka aineksina ovat Spotifyn musiikkipalvelun vuoden 2022 kuunnelluimmista kappaleet Suomessa.

Vanhojentanssikurssin opettajana jo 20. kerran on ollut Erja Paakkari.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi