Juuri nyt: Posion käyt­töön ottama va­lio­kun­ta­mal­li li­sän­nyt avoi­muut­ta ja yh­teis­työ­tä – Kun­nan­joh­ta­ja: "Pää­tök­siin si­tou­du­taan po­ru­kal­la, tämä on de­mo­kra­tiaa par­haim­mil­laan"

Joko luit: Kun Antero Ve­te­läi­sen, 91, penkki va­ras­tet­tiin, ei mies jäänyt pyö­rit­te­le­mään peu­ka­loi­taan har­mis­tuk­sis­saan – hän teki tilalle kaksi uutta

Päätoimittajalta: Oma­pe­räi­syy­den ko­ros­ta­mi­nen on pienten kylien elin­eh­to – kyl­lä­hän sinäkin tiedät Puo­lan­gan pes­si­mis­min tai Sii­ka­lat­van sie­me­net?

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Kuu­sa­mon Suur­pe­to­kes­kuk­sen pitää korjata epä­koh­dat kesän loppuun men­nes­sä – eläin­tar­ha­lu­paa ei peruta vielä, Vyö­ti-kar­hu lo­pe­te­taan

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto (avi) toteaa, ettei Kuusamon Suurpetokeskus Oy:n eläinten hyvinvointi ole enää välittömässä vaarassa. Suurpetokeskuksen on kuitenkin korjattava havaitut epäkohdat elokuun loppuun mennessä.

Pohjois-Suomen avi teki päätöksen Kuusamon Suurpetokeskuksen toiminnasta. Arkistokuva.
Pohjois-Suomen avi teki päätöksen Kuusamon Suurpetokeskuksen toiminnasta. Arkistokuva.
Kuva: Aimo Kajava

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto (avi)  toteaa, ettei Kuusamon Suurpetokeskus Oy:n eläinten hyvinvointi ole enää välittömässä vaarassa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.