Joko luit: Kuu­sa­mon Vuoden mök­ki­läi­sen Pekka Er­vas­tin en­si­kos­ke­tus mökillä vie­tet­tyyn aikaan ta­pah­tui jo lap­suu­des­saan

Viikon kysymys: Hyö­dyn­sit­kö Black Friday tai Cyber Monday tar­jous­kam­pan­joi­ta?

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Kuu­sa­moon ha­lu­taan muut­taa, mutta vuok­ra-asun­to­jen kysyntä ja tar­jon­ta eivät kohtaa: "Olisi kova yl­lä­tys, että työs­sä­käyn­nin este olisi se, ettei saa sopivaa asun­toa"

Kuusamossa vuokra-asuntojen kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa. Asunnon hakijoiden määrä kasvoi kuluneen vuoden aikana kymmenen prosenttia. Jukka Jaakkola on etsinyt Kuusamosta asuntoa kohta vuoden ajan.

Kuusamon seurakunnan kanttori Jukka Jaakkola on etsinyt Kuusamosta vuokra-asuntoa perheelleen kohta vuoden ajan. Tuloksetta.

Ainoa vuokra-asunnon hakija Jaakkola perheineen ei ole. Esimerkiksi tori.fissä monet hakevat Kuusamosta omakoti- tai rivitaloasuntoa vuokralle. Osa ilmoituksista on jätetty kuukausia sitten. Myös Facebookissa Kuusamon Vuokrataan/tarjotaan vuokralle -palstalla iso osa on halutaan vuokrata -ilmoituksia.

Jaakkola aloitti työt seurakunnassa 1. heinäkuuta 2020. Siitä lähtien hän on ajanut töihin puolitoista tuntia suuntaansa useampana päivänä viikossa, sillä hän asuu Pudasjärvellä.

– Kun virka varmistui maaliskuussa, oletimme vaimoni kanssa, että asunnon löytäminen Kuusamon kokoisesta paikasta olisi helppoa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.