Otimme selvää: Kuu­sa­mon seu­ra­kun­ta­vaa­lien eh­do­kas­lis­tat jul­kais­taan maa­nan­tai­na, mutta ju­ri­dis­ta syytä pant­taa­mi­sel­le ei ole ollut

Toimittajalta: Sur­ma­no­ron nimen tarina on synkkä, kuten voit arvata

Luitko jo: Anu Pentik päästi toi­mit­ta­jan seu­raa­maan ta­val­lis­ta työ­päi­vään­sä, joka alkaa aina klo 5

Mainos: Lataa Koil­lis­sa­no­mat-so­vel­lus ja lue uu­tis­vir­taa pu­he­li­mes­sa tai tab­le­tis­sa - ohjeet tästä

Mainos: Paikallista tietoa ja ymmärrystä – tutustu Koillissanomiin 1 kk 1 €

Tilaajille

Kuu­sa­moon ha­lu­taan muut­taa, mutta vuok­ra-asun­to­jen kysyntä ja tar­jon­ta eivät kohtaa: "Olisi kova yl­lä­tys, että työs­sä­käyn­nin este olisi se, ettei saa sopivaa asun­toa"

Kuusamossa vuokra-asuntojen kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa. Asunnon hakijoiden määrä kasvoi kuluneen vuoden aikana kymmenen prosenttia. Jukka Jaakkola on etsinyt Kuusamosta asuntoa kohta vuoden ajan.

Jukka Jaakkola ajaa useamman kerran viikossa Pudasjärveltä puolitoista tuntia suuntaansa töihin Kuusamoon. Hän on etsinyt perheelleen asuntoa kohta vuoden ajan. Kiinteistö Oy Kuusamon Vuokratalojen toimitusjohtajan Taito Takkisen mukaan asuntojen haku heiltä on kasvanut kymmenen prosenttia kuluneen vuoden aikana.
Jukka Jaakkola ajaa useamman kerran viikossa Pudasjärveltä puolitoista tuntia suuntaansa töihin Kuusamoon. Hän on etsinyt perheelleen asuntoa kohta vuoden ajan.
Jukka Jaakkola ajaa useamman kerran viikossa Pudasjärveltä puolitoista tuntia suuntaansa töihin Kuusamoon. Hän on etsinyt perheelleen asuntoa kohta vuoden ajan.
Kuva: Mikko Halvari

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.