Juuri nyt: Ui­ma­nie­men­tien re­mon­tis­sa Po­siol­la pal­jas­tui iso öl­jy­va­hin­ko – ”Saas­tu­nut­ta maa-ai­nes­ta olemme pois­ta­neet ja ajaneet 20 kuor­ma-au­ton la­val­lis­ta pi­laan­tu­nei­den maa-ai­nes­ten kä­sit­te­ly­lai­tok­seen Kemiin”

Viikon kysymys: Onko vapetus eli säh­kö­tu­pa­koin­ti tuttu ilmiö? – Kerro ko­ke­muk­sis­ta­si viikon ky­sy­myk­seen

Toimittajalta: Mitä yh­teis­tä on Kuu­sa­mon Pal­lo-Kar­huil­la ja Man­ches­ter Ci­tyl­lä?

Mainos: Syksyn supertarjouksena Koillissanomat Digi 4 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Kuu­sa­mos­ta ko­toi­sin oleva Ve­li-Mat­ti Kä­ki­leh­to on te­hos­te­rä­jäyt­tä­jä, joka kiertää maail­maa ruot­sa­lai­sen kult­ti­yh­tyeen mat­kas­sa – Sadat rä­jäh­dyk­set ja tu­han­net liekit luovat lavalle sodan tun­nel­man

Veli-Matti Käkilehto kiertää ruotsalaisen metallibändin Sabatonin kanssa Euroopan ja Yhdysvaltojen esiintymislavoja. Hänen erikoistehosteitaan näkee myös Oulun teatterin esityksissä.

Lavan edusta sylkee tulipylväitä ilmoille ja ronskisti sarjatulta tykittävä pauke kaikuu konserttihallissa, kun ruotsalainen power metallia soittava Sabaton aloittaa show’nsa.

Sabatonin konserteissa halutaan näyttävyyttä ja teatterielementtejä. Erikoistehosteet kuuluvat erottamattomasti bändin esitykseen. Yhtye käsittelee lauluissaan historiallisia sotatarinoita, yksittäisiä taisteluja, konflikteja ja sotasankareita.

Veli-Matti Käkilehto työssään lavan reunalla Sabatonin Euroopan kiertueen keikalla toukokuussa Antwerpenissa Belgiassa.
Veli-Matti Käkilehto työssään lavan reunalla Sabatonin Euroopan kiertueen keikalla toukokuussa Antwerpenissa Belgiassa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.