Tilaajille

Kuu­sin­ki­joen en­nal­lis­ta­mis­hank­keen ra­han­ke­ruu etenee, kasassa on lähes 200 000 euroa – kun­nos­tus­töi­hin pääs­tään luul­ta­vas­ti ensi kesänä: "Koska ym­pä­ris­tö­lu­pien kanssa menee pi­dem­pään, neu­vot­te­lem­me voi­ma­lai­tos­yh­tiön kanssa siitä, että yhtiö pyö­rit­täi­si voi­ma­lai­tos­ta siihen asti, että kauppa on selvä"

Kuusinkijoki kuntoon ry:n puheenjohtajan Matti Aikion mukaan kunnostukseen on saatu kohtalaisen isoja summia myös yksittäisiltä henkilöiltä.

Kuusamo

Kuusinkijoen ennallistamishankkeen rahankeruu on edennyt. Kuusinkijoki kuntoon ry:n puheenjohtaja Matti Aikio kertoo, että yhdistyksen kahden miljoonan tavoitteesta on tällä hetkellä kerätty noin 190 000 euroa.

– Tavoitteena on nyt elokuun loppuun mennessä allekirjoittaa esisopimus Koskienergian kanssa, jossa Koskienergialle maksetaan 250 000 euroa. Kyseessä on käsiraha. Neuvottelut ovat tällä hetkellä käynnissä Koskienergian kanssa, ja varmaan ensi viikolla lähdetään käymään keskustelua uusista maksuaikatauluista, Aikio kertoo.