Joko luit: Hir­vi­kan­ta näyttää kään­ty­neen kasvuun

Viikon visa: Joko ko­kei­lit miten hyvin tunnet Kuu­sa­mon Erä-Vei­kot?

Toimittajalta: Läheltä piti -ti­lan­ne säi­käyt­ti

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Len­to­koh­tei­ta syys- ja tal­vi­lo­ma­lai­sil­le run­saas­ti – Kuu­sa­moon tulossa näillä näkymin char­te­rei­ta

Syys- ja talvilomalaisille on tarjolla Finavian lentoasemilta liki sata lentokohdetta ympäri maailman. Suosittujen lomakohteiden lisäksi luvassa on kymmenen uutta reittiavausta talvikaudelle 2021–2022.

– Odotamme innolla syksyä ja talvea, sillä mielenkiintoiset kohteet ja uudet lentoyhteydet ovat taas matkustajien saatavilla, sanoo lentoasemayhtiö Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori Finavian tiedotteessa.

Rokotuskattavuuden lisääntyessä matkailu on avautumassa ja helpottumassa kaikissa Euroopan maissa.

– Useimpiin Euroopan maihin voi matkustaa vapaasti, kunhan on mukana rokotustodistus. Kohdemaan maahantulon ohjeet on kuitenkin aina syytä tarkistaa ennen matkalle lähtöä. Myös Suomeen palaaminen on sujuvaa, sillä täyden rokotesarjan saaneet matkustajat pääsevät EU-maista Suomeen helposti ilman karanteenia tai koronatestejä, Vuori kertoo.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on talvikaudella noin 90 suoraa lentoa kansainvälisiin kohteisiin kuten Pariisiin, Barcelonaan, Dubaihin ja Los Angelesiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi