Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Lii­kun­ta­pai­kat avau­tui­vat – pantti pitää huolen, ettei ui­ma­hal­lin asia­kas­mää­rä mene yli sal­li­tun

Kuusamossa liikkujat ovat löytäneet hyvin takaisin liikuntakeskukseen. Tämän hetken kokoontumisrajoitukset sallivat 20 hengen kokoontumiset, joten sitä enempää ei kerralla asiakkaita voida ottaa.

Koronarajoitukset ovat lieventyneet Pohjois-Pohjanmaalla siinä määrin, että liikuntapaikkoja on saatu auki. Kuusamon liikuntakeskuksen kassalla työskentelevän Jukka Pätsin mukaan asiakkaat ovat paikkojen auettua löytäneet hyvin takaisin.

– Kyllä asiakkaita on ollut. En tiedä mistä ovat hoksanneet tulla. Ovat varmaan seuranneet uutisia.

Pentti Veteläinen oli perjantaina kuntosalilla toista kertaa sen jälkeen, kun Kuusamon liikuntakeskus oli avattu asiakkaille maanantaina. Veteläinen oli odotellut pääsevänsä kuntoa kohottamaan. Miehen toivessa on päästä pian allasjumppaan.
Pentti Veteläinen oli perjantaina kuntosalilla toista kertaa sen jälkeen, kun Kuusamon liikuntakeskus oli avattu asiakkaille maanantaina.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi