Juuri nyt: Epikset on tulossa myös ensi kesänä – ehtona li­pun­myyn­ti­kam­pan­jan on­nis­tu­mi­nen jouk­ko­ra­hoi­tus­pal­ve­lus­sa

Minne mennä: Free­sty­le­hiih­toa Ru­kal­la, jou­lu­lau­lu­ja ja -myy­jäi­siä – katso tästä Koil­lis­maan menot

Päätoimittajalta: Muis­te­taan näin lä­hes­ty­vän joulun alla, että ku­lut­ta­mis­ta tär­keäm­pää on vä­lit­tä­mi­nen

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Hal­li­tus­oh­jel­ma hei­ken­tää työn­te­ki­jän arkea ja oi­keuk­sia – ­täl­lai­set toiveet lä­he­täm­me Orpolle ja Pur­ral­le

Pääministeri Petteri Orpon (kok.) hallitusohjelma ja valtiovarainministeri Riikka Purran (PS) esittelemä ensi vuoden budjettiehdotus sisältävät useita heikennyksiä suomalaisten arkeen. Teollisuuden työntekijät ovat hyvin huolissaan näiden heikennysten yhteisvaikutuksesta. Hallitus käy kiinni työsuhdeturvaan, toimeentuloon ja yhdenvertaiseen kohteluun työpaikoilla. Ensimmäinen sairauslomapäivä ollaan muuttamassa palkattomaksi. Tämä johtaa siihen että tullaan sairaana töihin. Omailmoitus käytäntö on säästänyt työnantajan kustannuksia olemassaoloaikana. Jokaisessa yrityksessä on niitä jotka käyttävät järjestelmää väärin. Rankaisemalla kaikkia siitä on väärin.

Määräaikaisia työsopimuksia ollaan muuttamassa niin, että niitä voidaan tehdä ilman perusteita, todetaan mielipidekirjoituksessa.
Määräaikaisia työsopimuksia ollaan muuttamassa niin, että niitä voidaan tehdä ilman perusteita, todetaan mielipidekirjoituksessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.