Joko luit: Kuu­sa­mon Vuoden mök­ki­läi­sen Pekka Er­vas­tin en­si­kos­ke­tus mökillä vie­tet­tyyn aikaan ta­pah­tui jo lap­suu­des­saan

Viikon kysymys: Hyö­dyn­sit­kö Black Friday tai Cyber Monday tar­jous­kam­pan­joi­ta?

Toimittajalta: "Mon­ta­ko pan­de­miaa lai­te­taan, kaksi, kolme vai neljä?"

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Kuu­sa­mon pe­rin­tei­sil­tä jou­lu­mark­ki­noil­ta lahjoja pu­kin­kont­tiin ja herk­ku­ja jou­lu­pöy­tään – parin viikon päästä jär­jes­tet­tä­vät jou­lu­mark­ki­nat syn­ty­vät opis­ke­li­joi­den yh­teis­työ­nä

Kainuun ammattiopiston Kuusamon toimipaikan liiketoiminnan ja matkailualan toisen vuoden opiskelijat järjestävät jälleen vuotuiset joulumarkkinat. Joulumarkkinat ovat muotoutuneet vuosien varrella perinteeksi. Niitä on siis järjestetty jo yli kymmenen vuoden ajan. Markkinoihin osallistuu runsaasti väkeä niin Kuusamosta kuin myös naapurikunnistakin.

Suunnittelutyöt, kuten markkinointi, somistustyöt ja tonttutyöt on aloitettu jo hyvissä ajoin. Opiskelijat ovat muun muassa suunnitelleet somistusta ja keränneet palkintoja arpajaisiin eri yrityksistä ympäri Kuusamoa. Lämpimät kiitokset kaikille lahjoittajille!

Opiskelijoiden kädenjälki näkyy tietenkin myös mainoksessa. Tapahtumaa markkinoidaan muun muassa ilmoitustauluilla ja Kuusamon tapahtumakalenterissa sekä somessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.