Toimittajalta: Erään­lai­set Dahl­ma­nin partyt

Viikonvaihde-juttu: Oksanan ja Ihorin perhe päätyi Her­so­nis­ta Kuu­sa­moon, pa­ko­mat­ka kesti 8 päivää

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Olen istunut mitä eri­lai­sim­mis­sa ko­kouk­sis­sa, mutta en ole koskaan tör­män­nyt sel­lai­seen käy­tök­seen kuin ko­to-Kuu­sa­mon ko­kouk­ses­sa

Haluaisin ottaa esille meidän luottamushenkilöiden käyttäytymisen kokouksissa! Mielestäni hyvä käytös on perusasia, kun hakeudutaan luottamustehtäviin. En itsekään ole paras tästä asiasta puhumaan, mutta tietyt käyttäytymissäännöt tulisi säilyttää.

Ensinnäkin, puheenjohtaja johtaa ja jakaa puheenvuoroja, asioiden johon kantaa otetaan, tulee olla tietystikin esityslistan mukaisia!

Puheenjohtaja ohjeistaa myös puheaikoja ja antaa ohjeita asioiden esille tuojalle.

Meidän luottamushenkilöiden tulee kuunnella ja yrittää näitä ohjeita noudattaa, kuten myös kunnioittaa kaikkia kokoukseen osallistujia hyvällä käytöksellä.

Olen istunut vuosikymmenten ajan mitä erilaisimmissa kokouksissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin, enkä ole koskaan törmännyt käytökseen, jonka jouduin kohtaamaan koto-Kuusamon kokouksessa!

Kokoukseen varahenkilönä kutsuttu luottamushenkilö terrorisoi kokouksen kulkua varsin törkeästi, kuuntelematta puheenjohtajan ohjeita ja varoituksia, myös kunnioittamatta läsnäolevia kokousedustajia.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.