Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Olen saanut Lei­jo­nis­ta uusia ys­tä­viä, ko­ke­muk­sia ja val­men­nus­ta – tule mukaan toi­min­taan, jos nämä asiat kiin­nos­ta­vat si­nua­kin

Kuulun Suomen suurimpaan palvelujärjestöön Lionseihin. Tässä järjestössä olen mittavassa koulutus- ja valmennusputkessa, joka tähtää reilun vuoden päästä L-piirin kuvernöörin virkaan. L-piiri on Koillismaa ja Lappi alueena.

”We serve – Me palvelemme” on kansainvälinen Lionsien tunnuslause. ”Palvelua ja yhdessä tekemistä ilolla” on taas L-piirimme tunnuslause tänä vuonna.

Opinpolullani käyn alueen 36 klubissa vierailulla. Vierailuilla tulen tutuksi ja tulee tuttuja. Myös jokaisen klubin omanlaisensa toiminnat tulevat tutuiksi. Klubien aktiviteetteja – hyväntekeväisyys tapahtumia – on monenlaisia, haastaviakin; Ulkoilureitti siltoineen, Erämaakirkon joulunalusajan hartaustilaisuus, kypärät eka- ja tokaluokkalaisille, joululahjakeräys, hautajaisiin kantoapu, järjestyksen valvontaa, stipendejä jne. Näitä muutamia mainitakseni on tullut eteen vasta muutamassa klubissa vieraillessani.

Lions klubin kilven ryöstöretket toisiin klubeihin ovat hauskoja ja puhuttavat vielä vuosien jälkeen.
Lions klubin kilven ryöstöretket toisiin klubeihin ovat hauskoja ja puhuttavat vielä vuosien jälkeen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.