Joko luit: Hir­vi­kan­ta näyttää kään­ty­neen kasvuun

Viikon visa: Joko ko­kei­lit miten hyvin tunnet Kuu­sa­mon Erä-Vei­kot?

Toimittajalta: Läheltä piti -ti­lan­ne säi­käyt­ti

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Tero Kokko edus­kun­taan

Eduskuntavaalit ovat jälleen koittamassa ensi keväänä ja niihin on enää alle puoli vuotta jäljellä. Kulunut vaalikausi on ollut todellista säätämistä valtaapitävältä vasemmistokoalitiolta ja jäljet ovat hyvin nähtävissä. Moraaliposeerauksen ja muun touhun tuloksena Suomi on entistä velkaisempi, ihmisten verorasitus on entistä raskaampi, inflaatio jyllää ja ulkomaille virtaa miljardeittain rahaa. Suomeksi sanottuna – maa on ajettu konkurssin partaalle.

Olen mukana hyvän kaverini perussuomalaisen Tero Kokon tukitiimissä ja Tero on asetettu ehdolle vaaleihin. Tämä on erinomainen asia.

Tero on ulospäin suuntautunut, sosiaalinen ja isänmaallinen kaveri. Hän istuu tällä hetkellä Kuusamon kaupunginvaltuustossa ja on hoitanut siellä tehtäväänsä hyvin. Työkseen hän toimii autokorjaamolla työnjohtajana.

Näissä vaaleissa keskitytään erityisesti päällä olevaan energiakriisiin eli siihen, miten ihmiset selviää eksponentiaalisesti nousevista sähkön- ja energianhinnoista sekä niihin liittyviin seurannaisvaikutuksiin – kuten ruuanhinnan nousu.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi