Toimittajalta: Erään­lai­set Dahl­ma­nin partyt

Viikonvaihde-juttu: Oksanan ja Ihorin perhe päätyi Her­so­nis­ta Kuu­sa­moon, pa­ko­mat­ka kesti 8 päivää

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Mä­ki­hy­pyn ja yh­dis­te­tyn maa­jouk­kueet nimetty – mukana Kalle Heik­ki­nen ja An­na­mai­ja Oinas

Mäkihypyn ja yhdistetyn A-maajoukkueet kaudelle 2022–2023 julkaistiin torstai-iltana. Kuusamon Erä-Veikkojen Kalle Heikkinen on yksi kuudesta mäkihypyn miesten maajoukkueeseen nimetystä urheilijasta. Taivalkosken Kuohun Annamaija OInas nimettiin puolestaan naisten yhdistetyn maajoukkueeseen. Valmennuspuolella on mukana myös koillismaalaisille tuttu nimi. Niin yhdistetyssä kuin mäkihypyssä omalla kilpaurallaan Kuusamon Erä-Veikkoja edustanut Lauri Asikainen toimii nimittäin yhdistetyn miesten maajoukkueen mäkivalmentajana.

Mäkihypyn toiminnassa tulee niin miesten kuin naistenkin osalta näkymään entistä vahvemmin harjoittelun ja valmennuksen keskittäminen, mäkihypyn yhtenäinen valmennuslinjaus, laadukas päivittäinen harjoittelu sekä varustekokonaisuuden kehittäminen, kerrotaan Hiihtoliiton tiedotteessa.

– Vuosi sitten lähdettiin pienellä ja ytimekkäällä ryhmällä, nyt on uusi aika ja uudet kujeet. Lähdetään vähän isommalla joukkueella ja pitkällä tähtäimellä yritetään saada laajuutta urheilijakaartiin, kommentoi joukkueen valmentaja Janne Väätäinen tiedotteessa.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.