Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Mä­ki­hy­pyn ja yh­dis­te­tyn maa­jouk­kueet nimetty – mukana Kalle Heik­ki­nen ja An­na­mai­ja Oinas

Mäkihypyn ja yhdistetyn A-maajoukkueet kaudelle 2022–2023 julkaistiin torstai-iltana. Kuusamon Erä-Veikkojen Kalle Heikkinen on yksi kuudesta mäkihypyn miesten maajoukkueeseen nimetystä urheilijasta. Taivalkosken Kuohun Annamaija OInas nimettiin puolestaan naisten yhdistetyn maajoukkueeseen. Valmennuspuolella on mukana myös koillismaalaisille tuttu nimi. Niin yhdistetyssä kuin mäkihypyssä omalla kilpaurallaan Kuusamon Erä-Veikkoja edustanut Lauri Asikainen toimii nimittäin yhdistetyn miesten maajoukkueen mäkivalmentajana.

Mäkihypyn toiminnassa tulee niin miesten kuin naistenkin osalta näkymään entistä vahvemmin harjoittelun ja valmennuksen keskittäminen, mäkihypyn yhtenäinen valmennuslinjaus, laadukas päivittäinen harjoittelu sekä varustekokonaisuuden kehittäminen, kerrotaan Hiihtoliiton tiedotteessa.

– Vuosi sitten lähdettiin pienellä ja ytimekkäällä ryhmällä, nyt on uusi aika ja uudet kujeet. Lähdetään vähän isommalla joukkueella ja pitkällä tähtäimellä yritetään saada laajuutta urheilijakaartiin, kommentoi joukkueen valmentaja Janne Väätäinen tiedotteessa.

Kalle Heikkinen on mäkihypyn maajoukkueurheilija.
Kalle Heikkinen on mäkihypyn maajoukkueurheilija.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi