Kokeilu: Tekoäly otsikoi Koil­lis­sa­no­mien jutut tällä vii­kol­la

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Markus Jaurun leikkaa lihan val­miik­si asiak­kail­le – suo­ra­myyn­ti kasvaa po­ron­li­ha­kau­pas­sa

Pudasjärvi
Markus Jaurun leikkaa poronlihaa omissa tiloissaan. Kuluttajien kiinnostus poronlihaan on kasvanut. Suuri osa leikataan valmiiksi käristyslihaksi.
Markus Jaurun leikkaa poronlihaa omissa tiloissaan. Kuluttajien kiinnostus poronlihaan on kasvanut. Suuri osa leikataan valmiiksi käristyslihaksi.
Kuva: Risto Pikkupeura

Poronlihan markkinat ovat mullistuneet viimeisten vuosien aikana.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.