Posion kunta hel­pot­taa ase­ma­kaa­va-alueen ra­ken­ta­mis­ta, kun­nan­joh­ta­ja näyttää mallia os­ta­mal­la tontin – "Tällä het­kel­lä kat­se­lem­me ta­lo­ku­via"

Mainos: Tilaa tästä jat­ku­van ti­laa­jan etuna ys­tä­väl­le Koil­lis­sa­no­mat Digi alle puoleen hin­taan: 3 kk 14,90 €. Saat lahjan myös it­sel­le­si!

Tilaajille

Mat­kai­li­jan eti­ket­ti -videot opas­ta­vat Land of Na­tio­nal Parks -alueen vie­rai­li­joi­ta kes­tä­väm­pään mat­kai­luun – viesti on suun­nat­tu eri­tyi­ses­ti Koil­lis­maan vie­rail­le

-
Kuva: vappu jaakkola

Kestävän matkailun toteutuminen vaatii valveutunutta käyttäytymistä myös matkailijoilta, todetaan Metsähallituksen tiedotteessa. Land of National Parks -alueelle kehitetty matkailijan etiketti ohjaa toimimaan vastuullisesti. Etiketti on nyt julkaistu tekstiversiona sekä viiden videon muodossa. Viesti on suunnattu erityisesti Kuusamon, Posion, Pudasjärven, Sallan, Suomussalmen ja Taivalkosken vierailijoille.

– Teethän tulet vain merkityille paikoille! Suosi paikallista! Syö lautanen puhtaaksi! Käytä vettä säästeliäästi! Suothan eläimille ja muille kulkijoille rauhan! Kaikkea ei matkailijakaan hoksaa, tiedotteessa todetaan.