Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Meille soi­tet­tiin: "Eh­do­tan että pai­kal­li­nen jä­te­fir­ma spon­so­roi­si ha­luk­kail­le ros­kan­ke­räys­pih­te­jä ja pai­kal­li­set ruo­ka­kau­pat an­tai­si­vat muo­vi­sia kasseja ke­rää­jil­le"

Meille soitettiin

OSALLISTU VERKOSSA

koillissanomat.fi/laheta

SÄHKÖPOSTILLA toimitus@koillissanomat.fi

HUOM! Whatsapp- tai tekstiviestimahdollisuus ei ole enää käytössä!

Se tuli tuo mehiläissyöjälintu tänne Taivalkoskelle. Äkkiä hain Koillissanomat (KS 11.5.) ja totesin, että kyllä se sama lintu on. Näin eläkeläisenä on mukava katella noita harvinaisia lintuja, soitti Liisa Hilla.

Suunnittelevat joukkoirtisanoutumista. Mistä saavat sen jälkeen työttömäksi jääneet hoitajat päivärahansa, kun liittoon päin ei tule rahaa. Kuka maksaa liiton ”johtajille” ylisuuria palkkoja, kun hoitajat työttömiä ja liiton maksut jää saamatta. Kaikilla meillä kunnan työntekijöillä on hyvät palkat työhön ja työaikaan nähden. Sairaanhoitaja vm 1960.

Kadunvarret Nilonkankaan suunnalla on varsin murheellisessa kunnossa. Ehdotan että paikallinen jätefirma spansoroisi halukkaille roskankeräyspihtejä ja paikalliset ruokakaupat antaisivat muovisia kasseja kerääjille. Kaupunki ohjeistaisi minne jätepussit voi jättää. Näin tehdään meidän kaupungin lähiössä jossa on todella iso koulu ja kauppakin. Vapaaehtoisrinki pitää kadunvarret puhtaana. Yhden kerran keväällä tehty puhdistus kaupungin toimesta on täysin riittämätön. Kukahan ottaisi kopin ajatuksesta? Nimimerkki Roska toisen silmässä.

Saa sitä sitten koulussa opettaa, että polkupyörä on talutettava suojatien yli, kun vain lapsi tekee niin – isän samalla ajaessa omansa.

Kyllä oli kiva lukea perjantain ( 13.5.) Koillissanomista Keräsen Niilon kirjoitus. Ulkopuolinen halkopinon äärellä. Ei turhaan Mylly-Herman-pappa sanonut aikanaan: ”Keräsen Hannes on niin teräväpäinen, että sillä menee monta lakkia vuodessa”. Kirjoitteli Euro.