Mainos: Tutustu Koil­lis­sa­no­mat Digiin 2 kk 11,90 eu­rol­la. Tilaa tästä.

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Meille soi­tet­tiin: Jähmeää oli Posion val­tus­ton show, enemmän vipinää on kört­ti­seu­rois­sa

Meille soitettiin

OSALLISTU VERKOSSA

koillissanomat.fi/laheta

SÄHKÖPOSTILLA toimitus@koillissanomat.fi

WHATSAPP  0400 916 366

Posion valtuustokokousta tuli seurattua netistä. Ei näkynyt maskeja kasvoilla ja taisi mikki olla päältä pois johon edustajat esitti kommenttinsa. Tai sitten oli kirpparilta lainattu mikki heh, samassa rakennuksessa kun on sekin. Jähmeää oli show, enemmän vipinää on körttiseuroissa. Kepu istui laumana keskellä, perussuomalaiset oikealla ja ryhmä 2008 vasemmalla. Juu saa nuo nettikokoukset jäädä katsomatta, ainakin meikäläiseltä. Posion jäärä

Onnea uudet yrittäjät Karoliina ja Simo! On rohkea veto kuunnella sydäntään ja tehdä sitä, mitä haluaa. Tulet varmasti pärjäämään yrittäjänä, jos vain samassa hengessä jatkat työntekoa kuin tähänkin asti. Kaikkea hyvää toivottelee entinen työkaveri ja takuuvarma tuleva asiakkaasi.

Paljonko nämä tuulimyllyt tuhoavat sitä hiilinielua vaikkapa ha/kpl?

Elämää jo nähneenä ei voi kuin katsoa kauhulla tämänpäivän noussutta ihmissukupolvea. Miten kurittomia ilkeitä ja sairaita mieleltään. Onko kasvatusvelvollisuus todellakin siirtynyt viranomaisten ja lakituvan työksi? Tämä rikollisuus kohdistunut jo täällä myös lisääntyvässä määrässä puolustuskyvyttömiin ja viattomiin eläimiin. Suomen lakiin pikaisesti kovempia tuomioita rikoksista ja poliisille lisäresusseja turvajärjestyksen pitoon. Turvallisuus jokapäiväisessä elämässä jo järkkymässä jopa täällä maakunnissa.

Keskustelu koronapassista jumittaa kysymyksessä loukkaako sillä  ravintolaan tai tapahtumaan pääsyn rajoittaminen yhdenvertaisuutta. Pitääkö siis kaikilla olla yhdenvertainen mahdollisuus saada koronatartunta?

Eikö Posion keskustan tiekorjauksissa ole huomioitu huonoimmassa kunnossa olevaa Riihipolun ja Koulutien välistä osuutta Aholantiestä?