Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Mainos: Koillissanomien joulutarjous: Koillissanomat Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Meille soi­tet­tiin: Jos Tai­val­kos­kel­le ei saada kun­nan­joh­toa kuntoon niin har­kit­kaa kun­ta­lii­tos­ta

Kuusamon kaupungin päättäjät. Huomio! Nyt helteiden ja jatkuvan valon aikana on syytä tehdä tärkeä päätös. Tuleva syksy ja talvi tulee olemaan puute energiasta ja hinnat sen mukaiset, Nyt siis, kaikki katuvalot pois kello 21 jälkeen keskustasta ja syrjäseuduilla kaikki valot pois kokonaan. Kaikissa syrjäkylissä ei ole edes valoja ja hyvin pärjätään, niin nyt kaikki turhat valot pois. Kaikki hyödymme tästä! Energiasäästäjä.

Kuusamon sosiaalitoimelle tiedoksi: Minkä takia ette hoida asiaa, jos teille ilmoitetaan häiritsevästi käyttäytyvästä ihmisestä, johon eivät muut tahot saa otetta? Ihmisten pitää kärsiä hänen lähellään jatkuvasta terrorista ja häiriöstä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.