Meille soi­tet­tiin: "Kun joku suun­nit­te­lee joitain yri­tys­tä, niin puoli pitäjää on vas­tus­ta­mas­sa sitä"

Nyt, kun Kuusamoon saatiin kaivokset ja loistava tulevaisuus, kauan odotettu rautatie alkaa rakentumaan, hyvä vaalilupaus. Hyötyy matkailu ja teollisuus, arvioi Seija.

Jos ay-liike ei jatka meidän puolustamista, ollaan kohta kaikki 8 euron tuntipalkalla töissä.

Heti kun joku suunnittelee joitain yritystä niin puoli pitäjää on vastustamassa sitä.

Nyt on niin että kunnanjohtaja, pankinjohtaja ja pappi maksavat veronsa Kuusamoon. Löytyykö pohjoisesta reilumpia kuntia, kysyy Kariniemi Taivalkoskelta.

KVTES sanoo: 10min kahvitauko/pv. Meinaako työkaverit ja työnantaja sen ottaa pois, kun pitäisi ehtiä siinä ohessa työjuttuja tehdä? Kertokaa viisaat, Sipe miettii.

Sinä mieshenkilö, joka nostit lapinkoirasi kurkusta autoosi Lidlin pihassa lauantaina, mietippä oletko sopiva omistaja koiralle vai olisiko aiheellista luovuttaa eläin osaavimpiin käsiin. Häpeä!

Joillakin on kait ”puutteita tiedoissa”, kun kuvitellaan jotta metsissä ei tarvi tehdä muuta kuin 100 vuoden välein avohakkuu. Sanonta ”Suomi elää metsästä” pitää kyllä paikkansa. Kun metsäpuolella alkaa tökkimään asiat, niin se näkyy monella muulla alalla tavalla tai toisella. Jotkut ovat pahoillaan mökkitonttien reunametsien hakkuista, niihin kasvaa kyllä uudet metsät. Ei kait oman mökin arvoa voi perustella naapurin metsällä?