Koil­lis­sa­no­mat Live: Rukan maail­man­cup­vii­kon­lo­pun sekaan jää­kiek­koa – katso suo­ra­na, kun Pal­lo-Kar­hut kohtaa yli­vies­ka­lai­sen Populan

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Meille soi­tet­tiin: "Kuu­sa­mon Kit­kan­tie on nyt kuin Venäjän pik­ku­kau­pun­gin bor­te­lin ta­ka­pi­ha – käyty on"

Meille soitettiin

OSALLISTU VERKOSSA koillissanomat.fi/laheta

SÄHKÖPOSTILLA toimitus@koillissanomat.fi

WHATSAPP  0400 916 366

Miksi Prismasta on jätetty paikallisten kalatuottajien tuotteet pois? Täytyy käydä Rukan Salessa, jos haluaa vaikkapa paikallista graavia.

Ensilumien jälkeen olisi sopiva päivä järjestää uudet Kitkantien avajaiset. Nähtäisiin käytännössä kuinka epäonnistunut remontti oli.

Kuusamon Kitkantie on nyt kuin Venäjän pikkukaupungin bortelin takapiha. Tosin puuttuu vain Leninin patsas. Suojatiet siellä kyllä on paremmin merkitty kuin Suomessa. Käyty on.

Kitkantielle on tuotu mustia putkihimmeleitä, mihin tarkoitukseen?

Olisi jo aika luopua räystäättömien tasakattoisten rakennusten suunnittelusta. Harjan malli löytyy vaikka Kuusamon kirkosta, ei tarvitse lumen pudottelua keväällä.

Mitä tarkoittaa KEV:n uudessa strategiassa kohta Tehokas viestintä? Henkilö valittu tehtävään 1. helmikuuta ja asiasta kerrotaan lehdessä 21. lokakuuta. Yleensä nuo asiat tuodaan aika nopeasti seuraväen ja muidenkin tietoon. Urheilusta kiinnostunut

Kyllä joutavat höpinät jätettävä omaan arvoonsa. Kevät 20 kommentti mahtaa olla ”asiantuntija”-lausunto. Homehtunut ”betonihökkeli”, ei varmaan verorahoja ole aikomus upottaa. Joku tolkku.

Verkossakommentoitiin

Tuulimylly kentän päähän, niin se karkottaa porot naapurikuntaan, mr. Data ehdotti ratkaisuksi Posion urheilukentällä pyöriviin poroihin (s. 6).

5-tie oli torstai-iltanakin vielä tosi liukas, ei minkäänlaista liukkauden torjuntaa ja tien pinta muhkurainen. ROIMA

Valittiimpa kuka tahansa, mutta viimeinen testi tulisi tehdä kohta ensilumilla pihakadun ympyrässä kesäkengillä, ehdottaa pohjosen kalamies perusturvajohtajan valintakriteeriksi.