Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Mainos: Koillissanomien joulutarjous: Koillissanomat Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Meille soi­tet­tiin: Kyllä saa ih­me­tel­lä porojen kul­ke­mis­ta tuossa Rukan seu­dus­sa val­ta­tiel­lä lii­ken­teen seassa – On vain ajan ky­sy­mys, milloin alkaa rytistä ket­ju­ko­la­rei­ta

Kuusamossa pitäisi tehdä kuntakohtainen päätös sulkea itäraja venäläisturisteilta niin pitkäksi aikaa, kun Putinin raaka hyökkäyssota Ukrainaan jatkuu. Voimme vedota ylivoimaisiin esteisiin: turbaaneiden huoltokatkoon ja vaikkapa vastaanottovaikeuksiin tai tekniseen vikaan. Kaikki nämä ovat aivan yhtä uskottavia syitä, kuin mitä olemme vastapuolelta saaneet kuukausimitalla kuulla. Joukamo Kortesalmi.

Kyllä saa ihmetellä porojen kulkemista tuossa Rukan seudussa valtatiellä liikenteen seassa. Viikonloppuna siellä ajellessa syntyi useita vaaratilanteita porojen takia. Isoja laumoja makasi keskellä tietä ja poroja säntäsi tielle ihan yhtäkkiä. On vain ajan kysymys, milloin alkaa rytistä ketjukolareita. Sekin ihmetyttää, että porot syövät öljyistä ja pakokaasuista heinää tienvarsilta pitkin kesää. Onkohan se terveellistä?

Verkossa kommentoitua

Lapsentekokaanko ei kannata enää Suomessa? Vaaditaanko siihen isältä korkeakoulututkinto? Sitäkö tässä tutkija tarkoittaa?

Just joo, totta kai lapsilisää korottamalla tilanne paranisi.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.