Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Mainos: Koillissanomien joulutarjous: Koillissanomat Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Meille soi­tet­tiin: "Kyllä se Kuusamo ihan kau­pun­ki on – ja kau­pun­gin vin­keet: vanhat ra­ken­nuk­set pu­re­taan ja puut katujen var­sil­ta kaa­de­taan"

Olen kiertänyt Suomea päästä päähän ja käynyt toreilla kevään ja kesän aikana. Kaikilla on hinnat nousseet. Tänä päivänä kulut ovat nousseet ja syksyllä tulevat nousemaan uudestaan. Voit käydä itse pitämässä toria 24/7 aamua, iltaa, pyhää arkea ja kesää talvea, että kuluja on torin pitäjällä.

Rautaesiripun Venäjälle avautuessa pääsevät vannoutuneet Putinin tukijat jälleen entiseen mielipuuhaansa, tankkailemaan citymaastureitaan, piittaamatta oman isänmaansa edusta. Venäläinen jalostettu polttoaine lisää ilmastokuormaakin kotimaista enemmän, eikä sitä saa tuoda EU:hunkaan, raakaöljynä tosin joihinkin maihin.

Kyllä se Kuusamo  ihan kaupunki on – ja kaupungin vinkeet: vanhat rakennukset puretaan ja puut katujen varsilta kaadetaan.

Olen samaa mieltä Seppo Ervastin kanssa suomen kielen jäämisestä unohduksiin liike-elämässä ja muutenkin.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.