Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Mainos: Koillissanomien joulutarjous: Koillissanomat Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Meille soi­tet­tiin: Ky­syi­sin vaan Kuu­sa­mo- ja Kuu­sa­mos­sa pu­hu­taan Fa­ce­book-ryh­mien yl­lä­pi­tä­jil­tä, että mihin sään­töön vedoten jäseniä pois­tel­laan mie­li­val­tai­ses­ti?

Kysyisin vaan Kuusamo- ja Kuusamossa puhutaan Facebook-ryhmien ylläpitäjiltä, että mihin sääntöön vedoten jäseniä poistellaan mielivaltaisesti? Voisiko saada selvää? Eikö omaa osaamistaan saa markkinoida netin kautta siellä ollenkaan? Voisiko ylläpitäjät yllämainituista ryhmistä alkaa selittelemään vähitellen, että mikä on ongelma, kun ryhmästä poistetaan ilmoituksia mielivaltaisesti. Pettynyt Facebook-jäsen.

On ihanaa, että Kuusamossa on etninen ravintola. Puhun kiinalaisesta ravintolasta, joka on palvellut kuusamolaisia jo pitkän aikaa. Minun ja monen muunkin harmiksi, varsinkin lapsiperheen ruokailu on muuttunut epämiellyttäväksi ja epäreiluksi, lounasajan buffetista puhuttaessa. Tietääkseni ravintolassa kuuluisi olla selkeästi esillä hinnasto.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.