Juuri nyt: Ui­ma­nie­men­tien re­mon­tis­sa Po­siol­la pal­jas­tui iso öl­jy­va­hin­ko – ”Saas­tu­nut­ta maa-ai­nes­ta olemme pois­ta­neet ja ajaneet 20 kuor­ma-au­ton la­val­lis­ta pi­laan­tu­nei­den maa-ai­nes­ten kä­sit­te­ly­lai­tok­seen Kemiin”

Viikon kysymys: Onko vapetus eli säh­kö­tu­pa­koin­ti tuttu ilmiö? – Kerro ko­ke­muk­sis­ta­si viikon ky­sy­myk­seen

Toimittajalta: Mitä yh­teis­tä on Kuu­sa­mon Pal­lo-Kar­huil­la ja Man­ches­ter Ci­tyl­lä?

Mainos: Syksyn supertarjouksena Koillissanomat Digi 4 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Meille soi­tet­tiin: Meiltä puuttuu äi­jä­kirp­pis, johon ei tule mekkoja tai muu­mi­mu­ke­ja

Luottamushenkilöt kaupunginvaltuustossa ja kaupunginhallituksessa sekä lautakunnissa, hyväksyessänne esityksiä muistakaa; ”Luottamushenkilö on toimessaan rikosoikeudellisessa virkavastuussa. Luottamushenkilö voi olla vahingonkorvausvastuussa virheellisen menettelyn kaupungille tai ulkopuoliselle aiheuttamasta vahingosta. Päätöstä vastaan äänestänyt tai eriävän mielipiteen ilmoittanut ei ole vastuussa päätöksestä.”

Taivalkoskelainen nainen soitti ajettuaan Taivalkoskelta kohti Posiota Livojärven kautta: Livojärven ohi mennessä tulee noin kahden kilometrin kohta, jossa on mutkaa mutkan perään. Yksi auto ohitti minut kohdassa, missä ei ollut mitään näkyvyyttä. Olin kauhuissani. Mielestäni tuohon kohtaan tarvitaan ehdottomasti ohituskielto ja asialliset kaistamerkinnät sulkuviivoineen. Kyseisellä tieosuudella ohittaminen on todella vaarallista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.