Lentopallo: Hel­sin­ki ei pysynyt Kuu­sa­mon kyy­dis­sä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Meille soi­tet­tiin: "Miksi ette ota mitään kantaa va­hin­koi­hin, vaan nau­res­ke­let­te vain, että nyt on tou­kil­le töitä?"

Meille soitettiin

OSALLISTU VERKOSSA

koillissanomat.fi/laheta, SÄHKÖPOSTILLA toimitus@koillissanomat.fi, WHATSAPP 0400 916 366

Myrskytuhoista Suomen päättäjille: Miksi ette ota mitään kantaa vahinkoihin, vaan naureskelette vain, että nyt on toukille töitä. Kepu on samalla linjalla näiden toukkapiipertäjien kanssa. Tuho on aivan mahdoton yksittäisille ihmisille. Yhteiskunnan pitää tulla asiassa apuun.

Viisi vuotta täysi rauhoitus Paanajärvestä nouseville taimenille. Jos näin harvinainen otus kävelisi maan päällä, niin se olisi rauhoitettu jo vuosia sitten. Häiritsemisestäkin tulisi isot sakot. Mutta kun kyseessä on kala, niin rahan vuoksi leikitään uhanalaisella kannalla.

Sinä Maaseläntien talviurakoitsija: pitäisikö korjata kävelytien asfaltti ja tienreunat, jotka talvella auratessa rikkoontuivat vaarallisesti rikki. Siinä kun murtaa jalkansa tai kaatuu pyörällä, niin kenellä vastuu?

Paula-myrsky oli ”rangaistus” ihmisille, jotka välinpitämättömyyttään saastuttavat ilmaston mm. moottoriterroristit.

Koululaiset maalasivat Tolpanniemen kierrätyspisteen keväällä tosi nätiksi. Mutta miksei keräyspisteen ympäristön maata saada tasoitettua? Nyt keräyspisteen laatikot näyttävät kuin ne olisi tiputettu taivaalta, kenottavat miten sattuu. Hoitakaa asia kuntoon kenelle se kuuluu!

Mimosan ja torin välisen tienpätkän voisi sulkea autoilta. Lyhyt kävelytie siihen. Autoilla pääsee kivasti toista kautta!