Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Mainos: Koillissanomien joulutarjous: Koillissanomat Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Meille soi­tet­tiin: "Mitäs jos lai­tet­tai­siin se he­rä­tys­kel­lo aamulla soimaan vaikka kym­me­nen mi­nuut­tia aiem­min, niin ei tar­vit­se joka aamu ajaa kaa­hot­taa yli­no­peut­ta töihin"

Korona ei ole ohitse Taivalkoskellakaan. Näin ollen ihmetyttää, kun ihmiset tungeksivat Päätalotorin torikahvilaan turvaväleistä piittaamatta. Ostokset tehdään toisinaan ns. kyynärpäätaktiikalla.

Mitäs jos laitettaisiin se herätyskello aamulla soimaan vaikka kymmenen minuuttia aiemmin, niin ei tarvitse joka aamu ajaa kaahottaa ylinopeutta töihin. Jos työmatkan ajaminen on noin vastenmielistä, niin suosittelen lämpimästi muuttoa taajamaan.

Tummansinisen auton kuski kiihdyttelee vaarallista ylinopeutta joka ilta Puutteenkylän ja Kulassuoran välillä Kantokylään päin. Kenen kakara leikkii tällaisia leikkejä?

Hämmästelen, että  juuri yltiösuvaitsevaistomme ihmettelee suomen kielen katoamista. Sehän on päivänselvä kehityssuunta, kun monikulttuurisuuden nimiin liiaksi vannotaan. Lopputulos onkin sitten kuin tehosekoittimen kautta laskettua.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.